2777
2789
عنوان

رژیم پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 85077 بازدید | 71 پست
والا چجوریشو نمیدونم ولی گربه‌ی مادر میتونه جنسیت جنین رو خودش تعیین کنه معمولا سه یا چهارتا بچه می ...

جالب بود👌

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چهارماهه تو رژیمم ولی بنظرم شما دیگه داری استرس میدی توکل ب خدا یه کارتون خرما یه تخم هویج برای پریودی 

قطع کلسیم و موز کافیه رحم مثل قابلمس هرچی گرمی بخوری داغتر میشه اسپرم سوز میشه لازم ب اون همه گرمی نیس اقدامت رو تخمکگذاری باشه از قرص فلوکونازول استفاده کن توت فرنگی قهوه روز اقدام و تموم اگ نشه خدا نخاسته 

سلام استارتر جنسیت بچت چی شد منم دختر دارم و قصد بارداری با رژیم دارم ؟ جواب میده آبا

عزیزم اسفند ماه میخوام اقدام کنم

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوست عزیز بچت پسر شد؟؟

هنوز اقدام نکردم گلم استرس داشتم به قول شما گفتم یکم خودمو بیخیال کنم بعد اقدام کنم اما همچنان رژیممو میتونم بگم ۶۰ درصدشو رعایت کردم

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخم فلفل سیاه ← برای گرم کردن طبع هم مرد و هم زن استفاده کند. )روزانه 4دانه(تخم هویچ ← برای قلیایی ک ...

سلام عزیزم شما نتیجه گرفتی؟

بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته 
دوستام تو اینستا ی پیجی هست پودر پسرزایی میفروشه میگ تا۹۹درصد جوابه قیمتش هم ۳میلیون میشه اعتماد کرد ...

ماما شادی رو میگین ؟

آره خیلی گرون میده واقعا

خدایا مراقب عشقم و تو دلیم باش
دوستام تو اینستا ی پیجی هست پودر پسرزایی میفروشه میگ تا۹۹درصد جوابه قیمتش هم ۳میلیون میشه اعتماد کرد ...

البته پیج ماما شادی پودر ۳ ماهه میده

میگه هم خانم هم آقا استفاده کنن 

دوتاش با هم میشه حدود ۲.۵ 

برای ۳ ماه

خدایا مراقب عشقم و تو دلیم باش