2777
2789
عنوان

رژیم پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 85301 بازدید | 71 پست
گوشت های مصرفی ←گوشت گوسفند – گوشت خروس – گوشت بوقلمون – بلدرچین – میگو – شتر استفاده شود.))گوشت گوس ...

سلام. نتیجه گرفتید ؟

میشه بفرمایید از کدوم پیج اینستا این رژیم رو تهیه کردید ؟

خدایا مراقب عشقم و تو دلیم باش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوستان من ۵ ماهه اقدام میکنم ولی نمیشه تمام آزمایشات هم اوکی هست هم من هم شوهرم تنبلی هم ندارم ...

با توجه به سن میگن باید صبر کنید 

ممکنه ۶ ماه طول بکشه 

شوهرتون آزمایش اسپرم دادن ؟

خدایا مراقب عشقم و تو دلیم باش

دوماه فقط قبل از صبحانه ۵ دونه فلفل‌ سیاه بخورید نیم ساعت بعدش صبحانه. نیم ساعت قبل اقدام همسرتون قهوه بخوره خودتون شربت عسل و زعفرون غلیظ بخورید صددرصد پسر میشه این همه رژیم هم لازم نیست رعایت کنید.من خودم با این کار پسر باردارم 

چقدر سختش کردی به شوهرت عرق کاسنی بده خودتم حلوای زعفرون و هل بخور همچنین بعد پری تا زمان تخمکگذاری ...

عزیزم شما واقعا با این رژیم اسون پسر دار سدین؟من میخواستم از پیج ماما شادی پودر و رژیم بگیرم که خیییلی سخته

دوماه فقط قبل از صبحانه ۵ دونه فلفل‌ سیاه بخورید نیم ساعت بعدش صبحانه. نیم ساعت قبل اقدام همسرتون قه ...

سلام عزیزم شما فقط دوماه این کار و انجام دادید پسر دار شدید؟دونه فلفل سیاه رو از عطاری بخرم؟