منظورم دانشگاه یه استان دیگ هست نه استان خودتون ک فاصله کمهههه من به خاطر تحصیل توی رشته مورد علاقم مجبور بودم برم 😅 حالا کیا نرن مثل من خیلی اذیت میشن؟
به خانواده وابسته هستن و اول رفیقمون خانواده تون هست
تو زندگی تون مدت زمان زیادی دور نبودین از خانواده
دلتون میخواد وقتی شب خسته و کوفته از دانشگاه برمیگردن بیاید خونه راحت استراحت کنید و غذای گرم مادرتون رو بخورید نه اینکه مجبور شین همش غذای سلف رو بخورید ک حالتون بعضی وقتی از مزش بد بشه و حسرت غذای مامانتون به دلتون بمونه 💔💔
اگر درستون براتون مهمه خوابگاه اصلا محیط آروم و مناسبی برای درس خوندن نیست !!!!!! و مجبورید خیلی سرش اذیت بشید از من گفتن بود🙂💔
اگر نمی تونید با ۵ تا آدم از فرهنگ های مختلف ک شاید اذیتتون کنن و درک نداشته باشن تو یه اتاق کوچیک زندگی کنید
اگر دلتون آرامش می خواد خوابگاه اصلا خوب نیست( ۸۰ درصد مواقع ) چون بعدظهر یه عده بی فرهنگ با سر و صدا تو راه رو و آواز خوندن و بلند حرف زد و آهنگ گذاشتن با درجه بالا نمیزارن یا شاید هم اتاقی هاتون هم نزارن
شب هم باید کم کمش بعد ۱۲ شب بخوابید یه شب حالت بد باشه بخوای زود بخوابی نمیشههههه!!!!! یا کلا اگ آدمی هستی که زود بخوابی باید خودتو به دیر خوابیدن عادت بدی 🙂
اگر از بحث های چرت و حاله زنکی دوست پسر و دوست دختر حالتون بهم میخوره و اصلا خوشتون نمیاد باید بگم مجبورید کنار بیاید 🗡🙂
برای همین من برای سال بعد برنامه دیگ ای دارم و میخوام از خوابگاه برم و توی این ۵ ماه اصلا نتونستم عادت کنم🙂
همین....💔