2777
2789
عنوان

خوابگاه نرید !!!!🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 27585 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم از اونام که خوابگاه رو نمی تونم تحمل کنم هیچ وقت هم خوابگاهی نشدم البته می دونم خاطره سازی ...

به نظر منم بدی هاش بیشتره  البته خیلی مهمه برای چی اومده باشی دانشگاه اگر برای خوش گذرونی کسی اومده باشه و درس نخونه بهش راحت تر میگذره

یسال طول کشید ک باهاش کنار اومدم البته بستگی ب هم اتاقیات داره،ماهمون اول ترم قانون داشتیم واسه ساع ...

کار خیلی خوبی کردین اینجا اینجوری نیست خوابگاه هم خاموشی نداره متاسفانه ما هم بخوایم  بیخوابیم بچه های اتاق های دیگ تا ۲ ۳ بیدارن 

زندگی جمعی قطعا سختیای خودش رو داره و از ارامش خونه خیلی متفاوته، اما سطح انعطاف پذیری و تاب اوری رو ...

نمیگم همش بدی هست ولی خب معایبش بیشتره و برای آدم شناس شدن راه های دیگه هم هست 

نمیگم همش بدی هست ولی خب معایبش بیشتره و برای آدم شناس شدن راه های دیگه هم هست 

به عنوان کسی که شش سال زندگی خوابگاهی رو تجربه کرده قبول ندارم معایبش بیشتره

خوابگاه دانشجویی فرصتیه برای بچه های شهرای کوچیک که بتونن یه رشته خوب رو تو یه دانشگاه معتبر بخونن. قطعا که سختی داره اما بهتر از اینه که آینده یه نفر تحت تاثیر زادگاهش باشه. الان اجاره یه منزل مسکونی تو یه شهر بزرگ کار هرکسی نیست، به اضافه اینکه زندگی مجردی تو هجده سالگی تو خونه مستقل خطرات و مشکلات و زحمتای زیادی هم داره. در این شایط بهترین راه اینه ادم ظرفیتش رو ببره بالا، اگر اتاق باب میلش نیست عوضش کنه و در کل بسازه با شرایط

اینکه برای مستقل شدن و آدم شناس شدن راهای دیگم هست رو قبول دارم اما آدما تا مجبور نشن نمیرن سراغ استقلال و بستر تعامل با این همه ادم از فرهنگای مختلف کمتر جایی فراهمه. شما تو خونه پدرتی کار بانکیت رو خانواده مدیریت میکنن، خریدای خونه با یکی دیگست و باخبر هم نمیشی از چالشاش، غذات اماده است و لباست میره تو لباسشویی خشک و اماده تحویل میگیری و کلی چیز دیگه که وقتی میری تو شرایط استقلال میفهمی والدینت تا الان چقدر داشتن زندگی رو برات تسهیل میکردن و زندگی واقعی این خبرا نیست. به معنای واقعی شخصیت یک نوجوان رو بالغ میکنه.

من از دوران دانشجویی و زندگی خوابگاهی خیلی به صورت خاطرات خوش یاد نمیکنم اما معتقدم قطعا ارزشش رو داشت و بخش بزرگی از شخصیت من رو شکل داد

من خوشبختانه وابسته خانواده نیستم الانم بخاطر درسم با اینکه دارم برای کنکور میخونم و خوابگاهی نیستم و دانشگاه نرفتم 3 هفته از خانواده دور بودم بخاطر درس بعد از 3 هفته الان دیدمشون هنوز من بازم تحمل دارم حتی اگه 6 ماه بشه😂 دلم تنگ میشه ولی اینجوری نیستم که گریه کنم هی بگم کاش کنارشون بودم فلان بهمان

من خوشبختانه وابسته خانواده نیستم الانم بخاطر درسم با اینکه دارم برای کنکور میخونم و خوابگاهی نیستم ...

پس برای شما خیلی راحته کنار اومدن من چون واقعا از نظر عاطفی بشدت وابسته پدر و مادرم هستم برام سخته همش برام اونا الویتن

به عنوان کسی که شش سال زندگی خوابگاهی رو تجربه کرده قبول ندارم معایبش بیشتره خوابگاه دانشجویی فرصتی ...

بله حرف هاتون رو کاملا قبول دارم همه باید یه روزی مستقل شدن رو تجربه کنن و نیازه من فعلا براش آماده نبودم و هدف هام چیز های دیگه بود برای همین اذیت شدم  به شخصه برای خودم باید تنها زندگی کردن رو چند سال عقب بندازم❤

پس برای شما خیلی راحته کنار اومدن من چون واقعا از نظر عاطفی بشدت وابسته پدر و مادرم هستم برام سخته ه ...

اره خیلییی راحته😂😂 واقعا از این نظر دست خانوادمو میبوسم اینجوری تربیت و عادتم دادن😂 من از 6 سالگی حتی خونه بقیه بدون مامان و بابام میموندم همین موندنا خونه فامیل و یه چن سالم بخاطر درس باید پانسیون اینا میرفتم دیگه عادت کردم شما هم باید خودتو به نظرم عادت بدی یکم چون پسفردا شوهرت یه شهر دیگه خواست بمونه بتونی زندگی کنی

اره خیلییی راحته😂😂 واقعا از این نظر دست خانوادمو میبوسم اینجوری تربیت و عادتم دادن😂 من از 6 سالگی ...

من اصلا به ازدواج و اینا فکر نمیکنم و حداقل تا ۱۰ سال الویتم نیست خیلی برنامه دارم😅 و حتما اگر با کسی بخوام باشم باید تو استان خودمون زندگی کنیم منم همش تنها بودم چون تک فرزندم خانواده سر کار میرفتن کارامو خودم انجام میدادم ولی چون از بچگی بیشتر با بزرگترا بودم تا بچه ها  مامان بابام بهترین رفیقم بودن نمی تونم دغدغه های هم سن هامو درک رو کنم و باهاشون همسو بشم برای همین سخته و حریم خصوصی خیلی برام مهمه  حالا شما برات خیلی خوبه چون تجربه کردی راحت میتونی کنار بیای برای هر کسی فرق میکنه