2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اسی درد زایمان باید چن دیقه باشه بریم اورژانس۰😭🤦‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

صد سال سیاه نمیرم بخاطر این چیزا خودمو ب خطر بندازم ۳۲سالم هنوز دماغ عمل نکردم تا چ رسد ازاین انتربازیا متنفررررم خداروشکر خدا تنمو سالم افریده چ نیازی ب این مسخره بازیا داره

بنظرم لاغری از طریق ورزش بهتری روش نه هزینه داره ن خطر جانی والا ملت پولاشون اضافه کرده نمیدونن باید چیکارکنن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ببخشید اسی درد زایمان باید چن دیقه باشه بریم اورژانس۰😭🤦‍♀️

فک کنم 5دقیقه الان درد داری؟

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
صد سال سیاه نمیرم بخاطر این چیزا خودمو ب خطر بندازم ۳۲سالم هنوز دماغ عمل نکردم تا چ رسد ازاین انتربا ...

خیلی باحالی 😂

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
صد سال سیاه نمیرم بخاطر این چیزا خودمو ب خطر بندازم ۳۲سالم هنوز دماغ عمل نکردم تا چ رسد ازاین انتربا ...

آجی منم  این خبر فوت را شندیدم کنجکاو شدم ببینم چی هست

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
درد داری ؟؟؟

اره صب رفتم معاینه تحریکی بعدش پیاده اومدم خونه

الان شدتش بیشترش شده امونمو بریده

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
خیلی باحالی 😂

فداتشم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
آجی منم  این خبر فوت را شندیدم کنجکاو شدم ببینم چی هست

من جرات دیدنشو ندارم ناچندروز افسردگی میگیرم

فک کنم 5دقیقه الان درد داری؟

صب ده دیقه یبار بود بعد معاینه تحریکی اینجوری شدم

ترشحات موکوسی صورتیم دارم بعدش

گف ی هفته میکشه زایمانت

الان غیرقابل تحمل شده😭😭😭

اره صب رفتم معاینه تحریکی بعدش پیاده اومدم خونه الان شدتش بیشترش شده امونمو بریده

تو رو خدا دعام کن خیلیییی دعا کن خدا بهم ارامش بده  و بچه هام سالم و سلامت باشن

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت