2777
2789
عنوان

تازه فیلم پیکره تراشی را دیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 55 پست
انقباض ندارم درده فقط 

زمان زایمان وقتیه که فاصله دردها و انقباضات منظم باشه یعنی مثلا هر 5 دقیقه یکبار درد بگیره و بعد ول کنه تا 5 دقیقه بعد 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من سزارین شدم ولی طبیعیا رو دیدم توی بیمارستان ان شاالله که خدا کمکت کنه

دکترم اشناست سز میکرد گفتم طبیعی میخام 😫 دلم خوش بود زایمان قبلیم بدون درد زاییدم ۲۵هفته😑💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم اگه لایق باشم

🤮

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
دکترم اشناست سز میکرد گفتم طبیعی میخام 😫 دلم خوش بود زایمان قبلیم بدون درد زاییدم ۲۵هفته😑💔

خدا بهت قوت بده

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
برو سزارین کن 

انتخابم طبیعی بود 

گفته اگه تا۳۰ نزاییدی امپول فشار میزنم یا بخای سز میکنم

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
نه نسبت به صبح مدتش بیشتر شده و فاصلش کمتر نفس عمیق میکشم بهتر میشه

اگه قابل تحمل هست فعلا نرو اگه شدید شد برو 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
زمان زایمان وقتیه که فاصله دردها و انقباضات منظم باشه یعنی مثلا هر 5 دقیقه یکبار درد بگیره و بعد ول ...

انقباض ندارم

کمر و دل درد دارم بعد معاینه تحریکی فاصلش ۵دیقس و شدتش بیشتر شده نسبت به صبح

اگه قابل تحمل هست فعلا نرو اگه شدید شد برو 

ممنون گلی❤

خدا بهت قوت بده

انشاالله😫❤

چند هفته ات هست

۳۹ امروز تموم کردم