2777
2789
عنوان

رنگی شدن چشم با سابلیمینال

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 46 پست

از لحاظ شدن ک میشه 

فقط باید معتبر باشه و روند داره و کلا بستگی داره

اگر هنوز آنچنان وایرال نشده ب خاطر اینه ک خیلیا باور ندارن یا اگرم برن سمتش نصفه ولش میکنن

اوناییم ک میگن نمیشه و فلان و عقلت چی میگ ب خاطر اینه ک هیچی از سابلیمینال نمیدونن 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داری میگی ادمین خب معلومه میگه واقعیه تا مخاطب جذب کنه میخام نظرات مردمو بدونم 😐

🤣وای خب گروه دارن ملت اونجا چت میکنن تو هرکانالی ک بری ی گروه دارن اعضاش درباره سابا باهم حرف میزنن 

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار
آره میشه من یه مدت زنجبیل خوردم خیلی تاثیر داشت یعنی هر کی میدید میگفت چشمات چقدر روشن شده اسفناج و ...

زنجبیل رو چ مدت مصرف کردی؟ بعد هر صبح؟

من طبعم گرمه میترسم بهم نسازه😑🤦🏻‍♀️

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
از لحاظ شدن ک میشه  فقط باید معتبر باشه و روند داره و کلا بستگی داره اگر هنوز آنچنان وایرال ن ...

خیلیا میگن پول ندین برید از یوتیوب دانلود کنید خب یوتیوب خیلی داره کدومش بهتره؟

خیلیا میگن پول ندین برید از یوتیوب دانلود کنید خب یوتیوب خیلی داره کدومش بهتره؟

نمیدونم ولی خب قطعا بدی برات بسازن معتبرتره خب دیگ خیالت راحته 

زنجبیل رو چ مدت مصرف کردی؟ بعد هر صبح؟ من طبعم گرمه میترسم بهم نسازه😑🤦🏻‍♀️

تقریباً دو ماه من بخاطر چیز دیگه می‌خوردم شنیده بودم روی رنگ چشم تاثیر داره. شبا میخورم من خیلی کم نصف قاشق چایخوری با یکم نبات 

اقا داری بده هرچی گشتم نبود هیچکی نداره عه😒😂

من دوتا کانال دارم بدم لینکشو؟

اینم بگم خودم هنوز استفاده نکردما 

ولی دیدم اینجا تعریف کردن ازشون