2777
2789
عنوان

رنگی شدن چشم با سابلیمینال

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بفرست 

https://t.me/Magicsubliminal

و

https://t.me/subliminal_biokinesis_mehregan

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
آره میشه من یه مدت زنجبیل خوردم خیلی تاثیر داشت یعنی هر کی میدید میگفت چشمات چقدر روشن شده اسفناج و ...

پودرش یا خود زنجبیل ؟؟؟

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

خودت یکمی فکر کن عزیزم به نتیجه می رسی راسته یا نه 

فدات شم با فکر که نمیشه 

اینا همه راه های اخاذیه 

اگر بود الان همه چشم رنگی بودن 

چشم رنگیا هم که خسته شده بودن چشم قهوه ای میشدن

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
وای چقدر قشنگ قبلشو داری ببینم چطوری بود؟

از قبلش عکس ندارم حالا تو نور خیلی قشنگ تره عکس واضح نمیفته میدونی چشمام شفاف تر شده کلا امتحان کن اینا رو

قبلش قهوه‌ای روشن بود رگه های طلایی و نسبتاً سبز رو نداشت 

اگ واقعی بود که الان همه با ساب خودشونو خوشگل و چشم رنگی و بور و سفید میکردن دیگ 

نیازی به عمل جراحی نبود

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

پودرش 

خالی با قاشق خوردی؟

نه بابا می‌کشه آدمو اینجوری. تو آبجوش حل کن با نبات بخور  

اها مرسی گلم

الکیه. کلاهبرداریه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

2790
2778
2791
2779
2792