بچه ها کسی تاحالا انجام داده نتیجهای دیده خیلیا میگن واقعیه و حتی پول میدن که بخرن یعنی میشه با سابلیمینال چشم رنگی بشه ؟؟؟ واسه کسایی هم که نمیدونن سابلیمینال یک ویدیو یا صدا هست میگن اگر روزی چند بار و تا چند ماه بهش گوش بدی و تمام ذهنت و تمرکزت رو بزاری رو چیزی که میخای همون میشه یعنی اگر بخای چشات سبز بشه باید خودتو تخیل کنی
آره میشه من یه مدت زنجبیل خوردم خیلی تاثیر داشت یعنی هر کی میدید میگفت چشمات چقدر روشن شده اسفناج و ...
پودرش یا خود زنجبیل ؟؟؟
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
اگ واقعی بود که الان همه با ساب خودشونو خوشگل و چشم رنگی و بور و سفید میکردن دیگ
نیازی به عمل جراحی نبود
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
نه بابا میکشه آدمو اینجوری. تو آبجوش حل کن با نبات بخور
اها مرسی گلم
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏