2777
2789

سرما خوردیم هم ما هم پدر مادرم من خونم دماش متعادل یعنی کاملا نرمال هواکش ها هم کار میکنن و دما طوریه که نه گرمه نه سرد خونه هم کاملا هواش تمیزه بخاطر جریان هواکش ها حالا خونه پدرم خدا شاهدع شوهرم میگع دماسنجشون رو ۴۳درجه بود میگع با دهن باز حرف میزدم از گرما و رطوبت و انقد نذاشتن خونع هوا رد بدل شه از خونه بو میاد راست میگ میشناسمشون جالب اینه که ما زوذتر از اونا حالمون خوب شده

حالا بابام هی زنگ میزنه که بچه سردش نشه 

خودشونم دکتر نرفتن میخوان گرما خوبشون کنه منو دعوا میکرد چرا اینهمه خرج دکتر میکنید خب مریضم بدنمه دوست دارم خرج کنم 🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی یه مدلی عادت داره خب 

الان خاله من درجه حرارت خونه ما براش شوخیه میگه سرده 

خونه اونا هم برای ما زیادی گرم و شر شر عرق می‌ریزی وای خودشون تو اون حرارت عادت دارن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه عده سرمایی هستن  واس شما گرم بوده برا اونا نه

بابا کار از این حرفا گذشته از شدن گرما نمیشه نفس کشید گرمایی که من راجبش میگم اون گرمایی نیس ک تو فکر میکنی گرماییه ک واقعا مامانم تنگی نفس داش میومد بیرون نفس میکشید میگف انقد بابات خونه رو گرم کرده اکسیژن کمه

هر کسی یه مدلی عادت داره خب  الان خاله من درجه حرارت خونه ما براش شوخیه میگه سرده  خونه ...

اخه فقط بابام و مادر پدرم ژنتیک اینجورین خود مامان و داداشم خیلی اذیتن واقعا گرمایی ک میگم هیچوق تجربه نکردی محصوصا گرمای بخاری تو خونه ای ک هوا رد و بدل نشه

اسی شوهرت ماهی بوده مگه ۴۳تابسون باورت میشه ما تا ده روز پیشه داشتیم کولر میزدیم  

من الانم زیر کولرم😁

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اینقدر بدم میاد این گرمایی هاذفقط خودشون میبینن بابا سردش بوده بدنش به اون دما خونه نیاز داشته چرا خودتون عقل کل میدونین همه جا 

دیروزم دم مدرسه دخترم خانمه با یه مانتو بهاره وایساده بود من کاری نداشتم امده جلوذمیگه بجه رو کشتی تو اینهمه لباس میگم خوب سرده نیمه پاییز رد شده هوا سرده تازه پسرم فقط یه پیراهن سویشرت تنش بود میگه وای وای بچع مریض میشه اینجوری لای لباس پیچوندیش گفتم باش خانم عقل کل شما درست میگی متاسفانهذهمتون همه جا همین جورین

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
اینقدر بدم میاد این گرمایی هاذفقط خودشون میبینن بابا سردش بوده بدنش به اون دما خونه نیاز داشته چرا خ ...

ن من دلم برا روزایی میسوخت که ویروس تا دوماه از بدنم خارج نمیشد بخاطر گرما و هوای الوده داخل خونه الانم چن هفتس مریضی ولمون نمیکنه دیشب مامانم ناله میکرد میگف از گرماس که خوب نمیشم همش عرق میکنم برا نفس کشیدن میرم بیرون ن خفه میشم