2777
2789

دیدم هر بار بهش میگم بیا با هم بیرون نمیاد، پیام میدادیم به هم شب تا صبح درددل میکردیم اما هیچ وقت بیرون نمیومد، تا اینکه چند شب پیش بهم گفت من نمیتپنم با تو بیام بیرون،، توداری واسه چیزی دست و پا میزنی که من نمیخوام، من با اکیپ دوستام هر شب میرم بیرون و دور و برم پر از آدمه و..... حالا امروز بهم پیام داد واقعا نمیدونیتم چجوری باید جواب بدم در حد چند کلمه جواب دادم گفت چته اگه نمیخوای باهات حرف بزنم بگو تا دیگه بهت پبام ندم و.....

شاید درونگراست از جمع خوشش نمیاد

یا پول نداره بیاد بیرون

یا اینکه از بس توی خونه مونده افسردگی گرفته دیگه سختشه بره بیرون و با تنهایی و خونه بیشتر حال میکنه🤷‍♀️

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید از شلوغی خوشش نمیاد 

منم همه اش بیرون رفتن با دوستامو میپیچونم دوس ندارم برم 

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
شاید درونگراست از جمع خوشش نمیاد یا پول نداره بیاد بیرون یا اینکه از بس توی خونه مونده افسردگی گرف ...

نه انگار دوستش گفته من هر شب با دوستای دیگه بیرونم ولی نمیتونم با تو بیام

هر شب با اکیپ دوستاش بیرونه

اوه اوه نچسبو ببین 

ولش کن باو بی لیاقتو

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
پس چرا با تو نمیاد؟تا حالا روبه رو دیدیش؟؟

آره‌هم دانشگاهیم‌بود همکار بودیم هر روز همو میدیدبم اون‌موقع ولی کار و دانشگاه که جدا شدیم با اینکه میگه دوست صمیمیم هستی ولی بیرون با هام نمیاد گفتم چرا نمیای گفت نمیدونم نمیشه