2777
2789

واقعا نخندید خیلی ناراحتم 

چندوقت پیش یکی از اقوام مون چند شب مهمونمون بود و تو اتاق من می‌خوابید 

که بهم گفت شبا به یکی فحش میدی و کلا جیغ میزنی درصورتیکه هیچی یادم نیست

من چون اتاقم جداست پدر و مادرم هم نمیشنون 

دیشب بعد یک ماه ما مهمون همون بنده خدا بودیم شب هم خوابیدیم همونجا و باز مثل اینکه من کلی فحش دادم توی خواب و داد میزدم جوری که صاحب خونه بیدار شده 

اما اصلا یادم نیست 

صبح که بهم گفت از خجالت میخواستم آب شم برم توی زمین 

من با پدر و برادر بزرگم مشکل دارم و این خیلی روی روحیم تاثیر داره چون خودم نمیتونم جوابشونو دزحالت عادی بدم فکر میکنم توی خواب اینطور ذهنم درگیره 

حالا واقعا موندم چیکار کنم آبروم نره دیگه 

چون الان خودمم حس میکنم این مهمونامون فکر میکنن من با کسی دوست بودم و الان به اون فحش میدم🤦چون فحشامم زیاد باادب نیستن تو خوابم

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

پیشت بودم با یه لگد مهمونت میکردم بعد هرهر میخندیدم

▁▂▃▄▅▆▇▉█▉▇▆▅▄▃▂▃▄▅▆▇▉█▉▇▆▅▄▃▂▁ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . . . . ــ ـ ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . من و رفیقم ۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂 ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

پیشت بودم با یه لگد مهمونت میکردم بعد هرهر میخندیدم

😬😬🤦🤦🤦وای مثل اینکه خیلی فحش های رکیک هم میدم😬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو خواب حرف میزنم خیلی بده مثلا شوهرم بعضی شبا خوابش نمیبره صبح مییگه خواب چی میدیدی خیلی حرف می ...

اصلا آبروی آدم می‌ره نمی‌فهمیم هم چی میگیم 

من که قشنگ همه فکر میکنن رل داشتم دارم به اون فحش میدم

من شنیدم حرف زدن یا راه رفتن توی خواب یه مقداری وراثتی هم هست همسر من بچگی توی خواب راه میرفته برادر شوهرم حرف میزنه و داد و بیداد میکنه حتی ازش سوال کنی جواب میده 

الان بچه منم همین طوره بعضی شبها تو خواب درس جواب میده یا دیالوگ برنامه کودک هایی که دیده رو میگه 

من و شوهرم فقط ریز ریز میخندیم بعضی وقتا هم ازش فیلم میگیریم 😅

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

خواهرمن برو دو رکعت نماز شکر بخون گ  شما فقط فحش میدی، من ی نفرُ سراغ دارم تو خواب تند تند باد معده بیرون میده و اصلا هم متوجه نمیشه و بهشم ک میگی انکار میکنِ😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من شنیدم حرف زدن یا راه رفتن توی خواب یه مقداری وراثتی هم هست همسر من بچگی توی خواب راه میرفته برادر ...

وای 😂😂😂😂 

خدا نیارههه حس بدیه 😂 

خواهرمن برو دو رکعت نماز شکر بخون گ  شما فقط فحش میدی، من ی نفرُ سراغ دارم تو خواب تند تند باد ...

آی اون دیگه تیر خلاصههه😬😂 

خوابمم همش میترسم یهو چیزیو بگم که نباید بگم جلوی کسی🥴😂