2777
2789
عنوان

فردا می خوام خود کوشی کنم😔

1096 بازدید | 83 پست

بچه ها لطفا اگه میخواین مسخره کنین یا چیزی لطفا نظر ندین.... 😔من فردا صبح خودم می کوشمم هر جوری شده 

چون خستم از زندگیم از همه چیز 

کم اوردم هرچی ارزو میکنم براورده نمیشه 

اصلا انگار خدا صدام نمی شنونه 

نامزد رسمی دارم... بااون اصلا مشکلی ندارم 

خیلی پسر خبی هست.. دوستم داره 

خانوادم هم میگه دوستم دارن همه رو باور میکنم چون میدونم واقعی هست 

ولی من نمی خوام دیگه زندگی کنم چون من خیلی ارزوها دارم میدونم به هیچ کدوم شون نمیرسم 

نگین از کجا میدونی شاید رسیدی ولی ن من به هیچ اروز هام نمیرسم 

میدونم الان مسخرم میکنین یا چیزی 

ولی ادامه بدم چراخستم چون مریض شدم چون داغون شدم نزاشتم کسی بفهمه حالم بده حتی عشقم نزاشتم بفهمه همیشه ادای ادم خوشحال هارو پیش در اوردم 

میدونم بدون من نابود میشه اخه به سختی بدست اورد 

میدونم بابام بعد من نمی تونه زندگی کنه 

میدونم داداش هام دیونه می شن بد من 

ولی من میخوام بمیرمم چون احساس میکنم اون چیزی که بخوام بهش نمیرسم...... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه تو این ادما رو داری باز🥲

یکی از این ارزوهات و بگو

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

نرو سمیه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا