2777
2789
عنوان

از ترس الان میشاشم تو خودم😑😑😑😑

613 بازدید | 22 پست

لوزه کامی دارم که سنگ لوزه دارن و مخفی هستن با بدبختی خارج میکنم اما بازم همه در نمیاد 

و باعث بوی دهان شده 

تصمیم به عمل گرفتم ۲۴ سالم هست 

اماااا رفتم نظرات رو خوندم از ترس میلرزم خیلیا نوشتن وحشت ناک سخته عمل کردن 

و خون ریزی و درد وحشت ناک و..

اگه تجربه دارید بگید ممنون میشم

الان راحته چون  میگن لیزری عمل میکنن   قبلا سخت بود ولی ارزش داره سنگ لوزه خیلی بده بوی وحشتناکی میده فوقش یک هفته درد داری تمام  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال بابا من ۲۰ سال پیش وقتی ۱۹ سالم بود لوزه سوم و لوزه های حلقم رو یکجا جراحی کردم تازه چسبندگی هم داشت با لیزر برام عمل کرد اصلا اصلا اذیت نشدم . اگر تهرانی برو پیش دکتر بهرام مقدم فرد قبلا پزشک ارتش بود من پیش اون عمل کردم . 

منم دهنم بو میده  از کجا متوجه شدید لوزس؟

اول گلو درد بعد لوزها متورم میشه ویه چیزای سفیدی داخل جدارهاش مشخصه    اگ اب ولرم ونمک یا دهان شویه مرتب استفاده کنی این مشکل پیش نمیاد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
الان راحته چون  میگن لیزری عمل میکنن   قبلا سخت بود ولی ارزش داره سنگ لوزه خیلی بده بوی وح ...

خیلیا نوشتن لیزری عمل کردن و خون ریزی داشتن حتی راه نفس کشیدن بسته سد خیلی میترسم😭

این ادبیات گفتاری دور از شان یه خانم 24ساله س کلمات مناسب تری میشد استفاده کرد

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
خیلیا نوشتن لیزری عمل کردن و خون ریزی داشتن حتی راه نفس کشیدن بسته سد خیلی میترسم😭

کاش نخونده بودی   ولی من از چند نفر  شنیدم لیزری عمل کردن وراضی بودم     دکتر خودش تشخیص میده عمل لازمه یا نه   بیشتر اونایی که سنگ زیاد داره یا زیادی متورمه که راه گلو رو میبنده رو عمل میکنن

اول گلو درد بعد لوزها متورم میشه ویه چیزای سفیدی داخل جدارهاش مشخصه    اگ اب ولرم ونمک یا ...

عزیزم ۷۰ درصد مردم لوزه هاشون سوراخ نداره برای همین دچار سنگ لوزه نمیشن 

من که سنگ دارم لوزه کامیم سوراخ داره و با وجود کلییییییی رعایت بهداشت بازم تجمع میش

تجربه ام همونه که خوندی 

ولی من خونریزی ب معده ام داشتم نمیخوامم بترسونمت 

ولی خدا بخیر کنه انشالله که برا شما مشکلی پیش نیاد 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

عزیزم ۷۰ درصد مردم لوزه هاشون سوراخ نداره برای همین دچار سنگ لوزه نمیشن  من که سنگ دارم لوزه ک ...

درسته وقتی جدارها گشاد میشه مونده غذا میره داخل اون جدارها وبهش میگن سنگ لوزه

تجربه ام همونه که خوندی  ولی من خونریزی ب معده ام داشتم نمیخوامم بترسونمت  ولی خدا بخیر ...

مشکلت دقیق چی بود