2777
2789
عنوان

پسرم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 50 پست
 عزیزم من خودمم همین فکرو میکردم  اما پسر خالم ۴ سالشه از دو سالگی اینطوری میشه تب میکنه ...

من ک طب سنتی قبول ندارم

علم پیشرفت کرده چرا بریم پیش یک پیر زن ک معلوم نیست کاری چیه دستش تمیز مریضی نداره

من به اصرار بقیه رفتم و‌ کلا با پیشرفت علم خوب نیست این چیها

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
ببرش یه دکتر خوب نگهش ندار این ویروس جدیده ول کن نیس همش عود میکنه یه دفه عفونتش بالا نره تب کنه نتو ...

بردم چند دفعه... آموکسی کلاو دادن امشب دوز آخر داروشو خورد اما هنوز به دوز بعدی نرسیده دوباره تب کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا پیش کسی رفتم ک رو‌ اسمش قسم می‌خوردن دست زد گفت تول شده بعد هم گفت من زحمت کشیدم باید پول بدی ...

من اعتقادی ندارم کلا چندشمم میشه ولی خب بازم چون میگفتن تاثیر داده دوسه باری بردم پسرمو درهم اوردن اما پسرم بهتر نشد مریضیش به اون ربطی نداشت اماخب بعضیا اعتقاد دارن

تشنج از تب بالا میاد اره ولی تشنج معمولا دهنت کف میاره من مامانم میگه بچه بودی دوبار از شدت تب تشن ...

نه عزیزم اینجورم نیست که همه کف بالا بیارن یا کبود بشن الان دامنه تشنج بسیار وسیعه من دخترم چون از ۶ ماهگی تشنج داره اونم خیلی خفیف که فقط یه تیک کوچیک در شانه قد یک یا دوبار که شکر خدا دارو مصرف میکنه و یکساله خوب شده در جریان تشنج و انواعش هستم. الان یه تشنجایی هست که بچه چند ثانیه به یه جا خیره میشه ....نمود ظاهریش خیلی شدید نیست ولی در نوار مغزی  خودشو نشون میده و میگن نوعی تشنجه

دور از پسر گل استارتر باشه هر نوع بیماری  اینارو گفتم تا بقیه دوستانی که شکر خدا بچه های سالمی دارن هم در جریان باشند.

استارتر جان شما بیمارستانی خیالت راحت باشه اونجا چک میکنن خودمونم لرزمون میشه تمام بدنمون میلرزه دندونامونم بهم میخوره

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
مثلا پیش کسی رفتم ک رو‌ اسمش قسم می‌خوردن دست زد گفت تول شده بعد هم گفت من زحمت کشیدم باید پول بدی ...

من برای داداشم چندین بار موقعی که کوچولو بود رفتیم و یه پیرزن خیلییی با ایمانی بود،که اول دست میزاشت اگر داشت می‌گفت داره و انجام می‌داد و خدا شاهد به یک ساعت نمی‌رسید بچه خوب خوب میشد...اگر هم نداشت هیچ پولی نمی‌گرفت می‌گفت نداره برید...شاید شما جای خوب نرفتی...اون بنده خدا هم فوت کرد

من اعتقادی ندارم کلا چندشمم میشه ولی خب بازم چون میگفتن تاثیر داده دوسه باری بردم پسرمو درهم اوردن ا ...

شما همون بیمارستان باش مراقبش باش تا چیزی شد دکتر و پرستار صدا کن

دعا میکنم زود خوب شه

ببرش یه دکتر خوب نگهش ندار این ویروس جدیده ول کن نیس همش عود میکنه یه دفه عفونتش بالا نره تب کنه نتو ...

فردا شب همسرم برمیگرده دوباره میبرم

نمیتونم تنهایی پسرم کوچیکه دوتاشونو ببرم

دقیقا اینا خیلی مهمه...اصلا و ابدا با آبی که چیزی بهش اضافه کردید بچه رو پاشویه نکنید...بعضیا الکل م ...

دقیقا اصلا الکل شوک وارد میکنه دکترا به شدت منع میکنن

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
من ک طب سنتی قبول ندارم علم پیشرفت کرده چرا بریم پیش یک پیر زن ک معلوم نیست کاری چیه دستش تمیز مریض ...

چی بگم عزیزم ادم تو شرایطش قرار نگیره نمیتونه نظر بده مثال ما خودمون اگه پسرخالمو نبریم بچه از دست میره خدای نکرده نمیتونه غذا بخوره داروهام هیچ اثری ندارن روش 

من برای داداشم چندین بار موقعی که کوچولو بود رفتیم و یه پیرزن خیلییی با ایمانی بود،که اول دست میزاشت ...

دیگه پیش کسی رفتم ک صدنفر قبل من رفته بودن کلا بچه های فامیل و دوست و آشنا

برای من ک خوب نبود دیگه شما اعتقاد داری

نه عزیزم اینجورم نیست که همه کف بالا بیارن یا کبود بشن الان دامنه تشنج بسیار وسیعه من دخترم چون از ۶ ...

پسر من سابقه لرز اصلا نداره  خیلی میترسم   دعا کن توروخدا 😭😭😭

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز