2789
عنوان

پسرم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 50 پست
پسر من سابقه لرز اصلا نداره  خیلی میترسم   دعا کن توروخدا 😭😭😭

نه دیگه تبای خیلی بالا لرز میده عزیزم نگران نباش . چشم قابل باشم حتما درکت میکنم چه حالی داری ... آیه و ننزل بلدی بخونی براش؟ دست بزاری رو پیشونیش بخونی 

یه دعای تب هم هست از حضرت زهرا اونم خیلی خوبه ۷۰ تا حمدم بخونی که عالیه

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه تبای خیلی بالا لرز میده عزیزم نگران نباش . چشم قابل باشم حتما درکت میکنم چه حالی داری ... آی ...

نه نمیدونم چیه اما تونت میزنم . تب نداره  لرز داره بدنش میلرزه یکم وایمیسته باز دوباره میلرزه میگم نکنه اینجوری بمونه خدایی نکرده این جوری نبود نکنه بلایی سرش اومده 😭😭😭 الان چند دقیقس خوبه وقتی پتو رو برمیدارم یا جابجاش میکنم اونجوری میشه 

نه نمیدونم چیه اما تونت میزنم . تب نداره  لرز داره بدنش میلرزه یکم وایمیسته باز دوباره میلرزه م ...

82وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ ما هُوَ شِفاءٌ وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ لایَزِیدُ الظّالِمِینَ إِلاّ خَساراً

82 ـ و از قرآن، آنچه شفا ور حمت است براى مؤمنان، نازل مى کنیم; و ستمگران را جز خسران نمى افزاید.

اینو دست بزار رو پیشونیش براش چندبار بخون

این پایینی هم دعای نور منسوب به حضرت زهراست

https://www.google.com/amp/s/www.yjc.ir/fa/amp/news/4783881

همون لرزه عزیزم پتو رو بر میداری لرزش میگیره

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز