2789

ای وای الان چطوره؟

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

چندتا سرم امپول  وشربت دادن تا اخرش اومد پتیین از دوازه شب به بعد تب نکرده الان خواستم جابجاش کنم که به یطرفه خسته نشه. دیدم میلرزه  علتش چیه به پرستار گفتم میگه چیزی نیس لرزه اما من میگم نکنه خدایی نکرده تشنج کرده 😭😭😭😭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چندتا سرم امپول  وشربت دادن تا اخرش اومد پتیین از دوازه شب به بعد تب نکرده الان خواستم جابجاش ک ...

نه عزیزم نگران نباش سردش شده 

وقتی تب نداره تشنج نمیکنه عزیزم مراقبش باش انشاالله میگزره 

نگفتن دلیل تب بچه چیه؟! 

عزیزم اگه تبش چند روز طول کشید و خوب نشد حواست باشه تول نشده باشه ی چیزی تو گلوش گیر نکرده باشه

تول کلاه برداری من رفتم نه چیزی از گلو بچه ام در اومد نه خوب شد فقط پول گرفت

حتی چندتا فیلم دیدم ک الکی چیزی میندازن زمین میگن تو گلو بچه بود ک پلیس دستگیرشون کرد

علم پیشرفت کرده تول چیه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
تو طب سنتی میگن کف دست یخ بذاری تب پایین میاد  یکسره پاشویه کنش ویه پارچه خیس روی شکم و پیشانی ...

پارچه خیس گذاشتن روی پیشونی اصلا درست نیست،خدایی نکرده باعث بالا رفتن ناگهانی تب میشا و بچه هم لرز میکنه،لرز به خاطر سرما نیست به خاطر بالا بودن دمای بدنه

چندتا سرم امپول  وشربت دادن تا اخرش اومد پتیین از دوازه شب به بعد تب نکرده الان خواستم جابجاش ک ...

تشنج از تب بالا میاد اره

ولی تشنج معمولا دهنت کف میاره

من مامانم میگه بچه بودی دوبار از شدت تب تشنج کردی هردوبار کف اومد از دهنت و کبود شدی

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز