2777
2789
عنوان

پسرم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 50 پست
تول کلاه برداری من رفتم نه چیزی از گلو بچه ام در اومد نه خوب شد فقط پول گرفت حتی چندتا فیلم دیدم ک ...

خب وقتی چیزی نبوده تو گلوش چجوری باید خوب میشده؟؟جاهایی هستن که معتبرن،جاشون رو باید شناخت

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پارچه خیس گذاشتن روی پیشونی اصلا درست نیست،خدایی نکرده باعث بالا رفتن ناگهانی تب میشا و بچه هم لرز م ...

اره منم نزاشتن گفتن خطرناکه. . خانوما حواستون باشه چندساعت پیش یه بچه ۱۵ ماهه اوردن مامانش دیده باشربت تبش پایین نیوده پاشویه کرده بااب نمک بچه تشنج کرده انقد پرستار دعواش کرد

تول کلاه برداری من رفتم نه چیزی از گلو بچه ام در اومد نه خوب شد فقط پول گرفت حتی چندتا فیلم دیدم ک ...

عزیزم من خودمم همین فکرو میکردم

اما پسر خالم ۴ سالشه از دو سالگی اینطوری میشه تب میکنه حالت تهوع میگیره تا پیش تولگیر نبرنش اصلا خوب نمیشه بیمارستان بردنش هزار تا دکتر بردن خوب نمیشد

اخر بردنش پیش تولگیر و خوب شد این اتفاقم چندماه یباربراش میفته

حمد شفا خوندم خودتم مدام براش بخون نگران نباش پرستار فرق لرز و تشنج رو میدونه این مریضی لعنتی چیه ...

ممنون عزیزم انقد بیمارستان شلوغه که من اتاق خصوصی میخاستم نداشت  ما توراهروایم 

الان خوابه . تبش اومده پایین اما تو خواب لرز کرده بود احتملا میخاد تب کنه تو روخدا براش دعا کن ۵ سال ...

عزیزم طفل معصوم

ان شاءالله زودتر خوب شه

کاربر سال ۹۸ /متولد ۸٠/پسر کوچولوی نازم عشقمه😍/ یه دخمل تو راهی ام داریم😍
اره منم نزاشتن گفتن خطرناکه. . خانوما حواستون باشه چندساعت پیش یه بچه ۱۵ ماهه اوردن مامانش دیده باشر ...

دقیقا اینا خیلی مهمه...اصلا و ابدا با آبی که چیزی بهش اضافه کردید بچه رو پاشویه نکنید...بعضیا الکل میریزن بعضیا نمک میریزن...فقط فقط با آب ولرم اونم آروم آروم از نوک انگشت پا پاشویه کنید تا ساق پاش....

منم الان رو سر دخترم بیدارم تب کرده!😔 دوهفته ست مریض خوب نمیشه

ببرش یه دکتر خوب نگهش ندار این ویروس جدیده ول کن نیس همش عود میکنه یه دفه عفونتش بالا نره تب کنه نتونی کنترلش کنی

خب وقتی چیزی نبوده تو گلوش چجوری باید خوب میشده؟؟جاهایی هستن که معتبرن،جاشون رو باید شناخت

مثلا پیش کسی رفتم ک رو‌ اسمش قسم می‌خوردن

دست زد گفت تول شده بعد هم گفت من زحمت کشیدم باید پول بدی

کسی ک ماهر دست میزنه می‌دونه چیزی نیست چرا انجام میده

میخوای برین ولی پول حروم کردن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز