2789

برای چی میخوای 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سوال دارم  حس ششمی هستی؟

روزگار فراز و نشیب و پستی بلندی های زیادی  داره، چه بسا که بی هنران را بر جایگاه هنروران بزرگ می نشانند و جای بدی هاو خوبی ها عوض می‌شود ولی در آخر خورشید پشت ابر نمی مونه و در آخر جایگاه خوبان درکنار شیاطین جلوه میابد. هیچ دلیلی نیست که شما همیشه عقاید خود را بی پروا و ابراز نمایید، اگر خداوند را همیشه به یاد داشته باشید احساس آرامش بیشتری خواهید کرد و شادی و غم همیشه باهم بوده اند و گلو خار یار یکدیگرند و گل بی خار وجود ندارد 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
و در اخر جایگاه خوبان کنار شیاطین جلوه میابد رو متوجه نشدم؟

ینی اینکه افراد خوب بر بدان برتری میابند 

روزگار فراز و نشیب و پستی بلندی های زیادی  داره، چه بسا که بی هنران را بر جایگاه هنروران بزرگ م ...

برا من میگی لطفا

کی ازدواج میکنم

آشناس یا غریبع 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

ممنون عزیزم  یعنی موفق میشم ؟

همه چیز دست خودته، پس خودتو دست کم نگیر، اگه بخوای از ته دلت موفقیتت باعث رشد غرورت نشه، 100 درصد همونی میشه که میخوای 

شوهرم عاشق یکی دیگس یا نه؟!

صبر کن 

بچه ها میشه درخواست بدین من یکی یکی جواب بدم، سخته واقعا با عجله،😐😶