2789
همه چیز دست خودته، پس خودتو دست کم نگیر، اگه بخوای از ته دلت موفقیتت باعث رشد غرورت نشه، 100 درصد هم ...

من هدفم از موفقیت مستقل شدنم حس خیلی خوبی بهم میده و در وهله بعدی کمک کردن هست . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه چیز دست خودته، پس خودتو دست کم نگیر، اگه بخوای از ته دلت موفقیتت باعث رشد غرورت نشه، 100 درصد هم ...

لطفا از منم بگو

کی ازدواج میکنم

آشناس یا غریبع 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

شوهرم عاشق یکی دیگس یا نه؟!

نمیتونم 100 درصدی بگم و باعث دلسرد شدنت بشم ولی

اینو بدون به عهد دوران نمیشه اعتماد کرد، چیزهای دیگم برات اومد دوست داری بگم؟ 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
بچه ها میشه درخواست بدین من یکی یکی جواب بدم، سخته واقعا با عجله،😐😶

درخاس دادم عزیزم لطفا قبول کن 

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

من هدفم از موفقیت مستقل شدنم حس خیلی خوبی بهم میده و در وهله بعدی کمک کردن هست . 

با یا و امید بخدا ان شاء الله همونی که میخوای بشه و حاجت دلت با مصلحت خدا یکی بشه 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
اره حتما🥺❤️نع اگ عاشقه بگو کار از دلسردی گذشته

قطعا هیچ چیز صد درصدی نمیشه، ولی درکل حس خوبی نیومد برا شوهرت 

به کینه ها و دشمنی هات پایان بده و دوستی جاگزینش کن، سعی کن ارتباط دوستانه خوتو بادیگران زیاد کنی، از اون چیزی که فعلا در اختیار تو هست نهایت استفاده و لذت رو ببر که روزگار و گردش ایام همیشه  ثابت و بر قرار نیست، این دنبا هرروز به کام عده ای بود و افرادی نیز ناکام هستند و تمامی این مراحل موقتی و گذراست