2777
2789
عنوان

جوش ...توروخدا بیاین

23 بازدید | 12 پست

سلام. دوستان برای جوش صورت راهکاری دارین؟یمدت رفتم دکتر داروهاش پوستمو داغون کرد....یکم ناراحت وعصبی باشم از همه جای صورتم جوش میزنه بیرون.نمیدونم چیکارکنم خسته شدم

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که از ۱۴ سالگی جوش میزنم و با هیجی خوب نشد جز نورم اسکین که فعلا خیلی بهتر شده و جا و لکشون مونده ...

عزیزم چند سالتونه؟لیزر برای جای جوش عوارضی داره؟

هزینه لیزر میدونی چنده حدودا

درمانش فقط پاکسازی هست توسط دکتر  دوبار انجام بدی پاک میشه

واقعا جواب میده ؟اژشرشون راحت میشم؟؟

من که از ۱۴ سالگی جوش میزنم و با هیجی خوب نشد جز نورم اسکین که فعلا خیلی بهتر شده و جا و لکشون مونده ...

منم ....هی گفتن بزرگترشی بهترمیشه هنوز ک خبری نیس ....

عزیزم چند سالتونه؟لیزر برای جای جوش عوارضی داره؟ هزینه لیزر میدونی چنده حدودا

۲۰ سالمه گلم

فکر نمیکنم عوارضی داشته باشه لیزر حداقل پنج شش جلسه میری و تموم میشه ولی این کرم و قرصا ضررش از همه چیز بیشتره اونم منی که ۶ ساله همه چیزو رو صورتم امتحان کردم دلمم به نورم اسکین راضی نمیشد ولی دیگه چاره ای نبود هیچی جواب نمیداد برام 

نمیدونم عزیزم دکترم خودش لیزر میکنه گفت وقتی دورت تموم شد  و لکه و منافذهات نرفت برات لیزر میکنم ماه بعد که رفتم میپرسم ازش

اره شک نکن  جوشها خود به خود که نمیرن دارو هم بزنی اثر نمیکنه  دیرتر بری چال میشه

حتما میرم چون قبلا جای جوشام لک نمیشد ولی جدیدا لک میشه