2777
2789
عنوان

شما از دین چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 159 پست
مگه میشه عزیزم خیلی هست 

من ندیدم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بله نماز با غیبت یا نماز با تهمت و دل شکوندن که فایده ندارع  جمله اولی اشتباه نوشتی فکنم

درست نوشتم گلم خیلی ها نماز میخونن ولی دزدن ..حروم خورن پس هرکسی نماز میخونه خودشو نباید یه مسلمان خطاب کنه 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

☹️آره

الان چطور 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
آخه مثلا وقتی ی حرفی راجب دین میزنم  طرف میاد جوابمو میده همه نماز خونا دزدن  آخه دیوث چ ...

حالا فحش ندیم ولی این همه یا هیچ خیلی بده

و متلاسفانه خیلی ها ظاهر دینداری رو پوشش خوبی برای کاراشون میکنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مسلمان نیستم  ولی کلا هردینی برای هدایت انسان ها اومده تا به کمال برسن همه ی  ادما به یه ...

هر دینی برای هدایت اومده تا به کمال برسن ؟؟ اشتباهه من قبول ندارم 

چطور این رو میگی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
تزکیه همون پاک بودن درونی هست ؟

نه تزکیه یعنی پالایش درون 

لزوما پاکی نیست

حرکت در مسیر خلوص هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
آخه مثلا وقتی ی حرفی راجب دین میزنم  طرف میاد جوابمو میده همه نماز خونا دزدن  آخه دیوث چ ...

دقیقا

دین اسلام کامله عزیزم اما نه تو ایران... که یه مشت مذهبی نما همه رو دین زده کردن. من  تصمیمو گر ...

من بعد از ۳ سال گذاشتن دین کنار و کلی تحقیق نتیجه رسیدم 

دین اسلام رو هم تحریف کردن کلی سخنرانی و حدیث و نقل قول هست که آدما(مخصوصا مرداد) برای رفاه و مزایای خودشون اضافه کردن 

تمام دینا رو ببینی یه حرف میزنه: عبادت خدا، خوبی کردن و احترام به دیگران و درست زندگی کردن 

بعد هر دینی یه ساز دیگه هم برای خودش میزنه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

فحش 😲🥴🤫

همین که قرآن و اهل بیت ملاک تشخیص راه درست باشن. دینداری وگرنه باری به هر جهت. 

جمله آخر متوجه نشدم 

من ندیدم 

قرآن رو مطالعه کن از آدمای خوب داستان هاشون رو گوش کن بخون ببین چطور هستن چه خوبی هابی دارن 

درست نوشتم گلم خیلی ها نماز میخونن ولی دزدن ..حروم خورن پس هرکسی نماز میخونه خودشو نباید یه مسلمان خ ...

درسته

به اونا میگن مذهبی نما.. خوشون پاک میدونن چون فقط نماز میخونن که اونم معلوم نیس خدا ازشون قبول کرده یانه و ظاهرشون پوشیدست  فکر میکنن بهشتین... درحالی که خیلی راحت دل میشکونن... آدمای دیگه رو عذاب میدن...

ولمون کن 

درست نوشتم گلم خیلی ها نماز میخونن ولی دزدن ..حروم خورن پس هرکسی نماز میخونه خودشو نباید یه مسلمان خ ...

اهاااان بله درسته