2777
2789
عنوان

شما از دین چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 159 پست
همین که کاری به کسی ندارم و با کسی نیستم حتی خانواده منظورم پسر نیست من با هیچ انسانی در ارتباط نیست ...

عزیزم چه سودی دار؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
نه تزکیه یعنی پالایش درون  لزوما پاکی نیست حرکت در مسیر خلوص هست

خیلیم عالی 

پالایش درون ینی خودت رو تقویت کنی در مسیر درست 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرآن رو مطالعه کن از آدمای خوب داستان هاشون رو گوش کن بخون ببین چطور هستن چه خوبی هابی دارن 

خوندم دیدیم چیزی ندارع دیگه نمی‌خوام وقت ام بذارم.بدرود 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
الان حس نجس بودن ندارم.زیاد مث قبل با اب سروکار ندارم.دیگ احساس بیماری هم ندارم تقرییا

خداروشکر عزیزم 

فقط روزه گرفتن و غسل و به نجس بودن یه چیزایی اعتقاد دارم 

به خاطر همین نه شبیه مذهبی ها هستم نه غیر مذهبی ها 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
هیچی، هر روز یکیشو میذارم کنار و هر روز یه باری انگار از دوشم برداشته میشع و خوشحال تر میشم 

یکیشون میذاری کنار چی رو 

اسی جان منو ببخش دیدم تاپیک شلوغه گفتم نظرات بیشتره.بچه ها این شال طوسی تیره هست یا دودی.این قسمت که ...

طوسی تیره 

خواهش میکنم 

آرامش اطرافیانت فقط باید همسرت و بچه هات باشن

خانواده پدر مادر ؟

دوستان عزیزی که زیاد شک میکنند,اگر براشون مقدور بود این ذکر رو موقع ورود به دستشویی بفرمایند:اعوذ بالله من الرجس النجس الخبیث المخبث الشیطان الرجیم

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است