2777
2789
عنوان

شما از دین چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 159 پست

نماز 

روزه 

غسل

احترام 

حق کسیو‌نخورم 

از بی دفاع حمایت کنم

خیانت نکنم ، دروغ نگم ، پشت سر کسی بد نگم ، البته من تو روشون انتقاد میکنم 😁 

تا جایی که بتونم کمک مالی میکنم ، البته اگه بدونم طرف نیازمنده ، یه پولی هر ماه اختصاص دادم .

اهل کاشت ناخون و اینا نیستم . لباس جلف و جلو باز نمیپوشم ، تا جایی که امکان داشته باشه وارد روابط پوچ دوستی با جنس مخالف نمیشم 😁 البته عصابشم ندارم

روز خوش

نماز وروزه بجامیارم به حلال وحرام دقت زیادی دارم ،تاحالاکه۳۲ام باهیچ نامحرمی درهیچ سطحی ارتباط نداشتم حتی به قول دوستان دوستی ساده😊خیلیم راضیم ازاینکار جسمم وروحم بازیچه نکردم ،حجابمم همه میگن کامله، بدکسی نخواستم غیبتم نمیکنم خیلی کار چیپ وخاله زنک بازیه.به رعایت حق‌الناس حتی تو رانندگیم معتقدم اکثروقتی توماشینم میشینن میگن بافرهنگ رانندگی میکنی استرس نداریم و... چون رعایت قوانین حق الناس میدونن وخیلی حواسم هست البته وقتیم پیاده‌ام همینطوره حقوق رانندگان رعایت میکنم چون اونم حق الناسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط غسل یمدت نماز میخوندم نوجوون بودم.وسواس فکری گرفتم.مجبور ب ترک شدم.مثلا ۸ رکعت ظهر رو ممکن بود ...

سلام عزیزم. حکم کسی ک زیاد شک میکنه اینه ک همش بگه درسته. مثلا وضو میگیری هی شک میکنی درسته یا نه! حکمش اینه ک بگی همش درسته. قرائتی کامل و قشنگ درباره اش ی جا حرف زده 

نه.ولی دلم میخواد دوباره شروع کنم. غسل هم اینطور بودم.گاهی تا ۳بار هم غسل رو اتجام میدادم محض احتیا ...

فقط شما اینطوری نیستی خودشم میگه وسوسه شیطان آدم رو وسواسی میکنه ی مدت ک انجام بدی خودش برطرف میشه اگه اعتنا نکنی. ستون دین نمازه، صداقت و انسانیت و... جای خودشو داره ولی نماز نباشه آرامش نداری واقعا. فقط سعی کن اوایلش صدای اذان رو برای خودت بلند کنی بقیه چیزا حل میشه انشالله

سلام عزیزم. حکم کسی ک زیاد شک میکنه اینه ک همش بگه درسته. مثلا وضو میگیری هی شک میکنی درسته یا نه! ح ...

نوجوون بودم عقلم نمیرسید ب گوگل و....دسترسی نداشتم ک از کسی بپرسم.تنها راه ارامشم رو متاسفانه در ترکش دیدم

بعثت لاتمم مکارم الاخلاق

مبعوث نشدم مگر جهت تکمیل اخلاق

متاسفانه تعریف دین را به اشتباه گفته اند یا متوجه شده ایم

دین یعنی مکتب اخلاقی

همه انسانها بدون استثنا دارای یک مکتب اخلاقی هستند

و هر مکتب اخلاقی داری دستوراتی است

و بعضی از بایدهای همه مکاتب مشترک هستند مانند احترام به والدین یا ناهنجار بودن دزدی

و همچنین در نبایدها

اگر این موارد را در نظر بگیریم به راحتی دستورات و الزامات هر مکتب اخلاقی را پذیرا میشویم و دعوای الکی نمیکنیم

قل سیرو فی الارض فاعتبرو

در زمین بگردید و عبرت بگیرید

به همین سادگی

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
بعثت لاتمم مکارم الاخلاق مبعوث نشدم مگر جهت تکمیل اخلاق متاسفانه تعریف دین را به اشتباه گفته اند ی ...

اگر واضح تر می‌گفتین بهتر بود 

من تا اون جایی که متوجه شدم این که در همه ی دین ها ناهنجاری ها و هنجارها یکی هستن مثل دزدی که بده و خوبی به والدین که خوبه ولی اینطور نیست که ؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اگر واضح تر می‌گفتین بهتر بود  من تا اون جایی که متوجه شدم این که در همه ی دین ها ناهنجاری ها ...

چرا اینطور نیست

حتی شیطان پرستها هم احترام به والدین را قبول دارند

و وقتی کسی یک مکتب اخلاقی را میپذیرد یعنی قبولش کرده و بهتر است دستوراتش را هم بپذیرد

وقتی شما کسی را قبول دارید و با او همسفر مشهد وشمال میشوید عاقلانه است خودتان را و خانواده تان را در اختیارش بگذارید گفت ناهار بخوریم بگویید چشم نه اینکه ده تا ماشین بایستند و ماشین شما برود شهری دیگر که منطقی نیست

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر