2777
2789
عنوان

شما از دین چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 159 پست
حقیقتا هیچی 

چرا آخه 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

هر نماز خونی مسلمان نیست پس لطفاً سعی کنیم اینایی که ذات پلیدی دارن ولی نماز میخونن همیشه برای دیگران مثال نزنیم که فلانی مثلا خداشناسه ولی خداشناس ها همه کثیفن؟؟؟؟ با گوش شنیدم ک میگم 

یاد بگیریم در کنار نماز خواندن 

دروغ نگیم غیبت بزاریم کنار و..

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا آخه 

چون هیچ چیز خوبی ندارع برای یاد گرفتن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
هیچی نفهمیدم هرکاری خواستیم انجام بدیم گفتن گناهه 

چکاری خواستی که گناه نبوده گفتن گناهه

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

کمال فردی و اجتماعی

برای من جنبه اجتماعی اش اخلاق مدار بودن هست

فردی اش تزکیه

راستش برام فرق نداره دینم چی باشه

یعنی برتری خاصی حس نمیکنم

چون جوهره همه ادیان یکیه: نیک باش و نیکی کن و اسیب نزن

ولی خب اسلام دینی هست که بهش نزدیک ترم و تا حدی که باهاش اشنا هستم بهش عمل میکنم و تلاش میکنم عملم از روی اگاهی باشه نه تقلید

بهم حس خوبی میده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اونم تجربه کردم.

جدی 🥺

مهمترین و بهترین چیزی که دین یا حالا مذهب و این چیزا به من هدیه داد حسین و عشق بهش بود که با هیچ چیز ...

چه قشنگ 😔

هر نماز خونی مسلمان نیست پس لطفاً سعی کنیم اینایی که ذات پلیدی دارن ولی نماز میخونن همیشه برای دیگرا ...

دقیقا در نظر من جنبه اجتماعی دین از فردی اش مهم تره چون روی بقیه هم تاثیر داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دقیقا جنبه اجتماعی دین از فردی اش مهم تره چون روی بقیه هم تاثیر داره

آخه مثلا وقتی ی حرفی راجب دین میزنم 

طرف میاد جوابمو میده همه نماز خونا دزدن 

آخه دیوث چرا ذات کثیف ادمارو به خدا ربط میدی 😑

هر نماز خونی مسلمان نیست پس لطفاً سعی کنیم اینایی که ذات پلیدی دارن ولی نماز میخونن همیشه برای دیگرا ...

بله نماز با غیبت یا نماز با تهمت و دل شکوندن که فایده ندارع 

جمله اولی اشتباه نوشتی فکنم 

چون هیچ چیز خوبی ندارع برای یاد گرفتن

مگه میشه عزیزم خیلی هست 

کمال فردی و اجتماعی برای من جنبه اجتماعی اش اخلاق مدار بودن هست فردی اش تزکیه راستش برام فرق ندار ...

تزکیه همون پاک بودن درونی هست ؟