2777
2789
عنوان

شما از دین چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 159 پست

قرآن و نماز در حد نرمال اونم ‌فقط برای آرامش روانی 

قرآن و عموما صوتشو پخش میکنم 

حق ناس و حلال و حروم توی مسایل اقتصادی 

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

اگه بهم‌ حمله نمیکنید و توهین نمیکنید  من فهمیدم باید کلا از این دین خارج بشم و شدم  الا ...

پیرو چه دینی هستی ؟ 

دین اسلام که کامله

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

رعایت واجبات و ترک محرمات 

نماز و روزه 

رعایت کامل حجاب استاندارد و شرعی

رعایت حدود محرم و نامحرم همه جا

زیارت و دعا و ....

کمک کردن و انفاق 

نذر و نیاز 

قران خواندن 

و اینکه سعی میکنم غیبت نکنم و دل نشکنم حتی مجازی

الان هم باید برم نماز ...التماس دعا از همگی

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
پس چیه بدترینش

وسواس بیماری عزیزم اونم بده 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

خداوند دین اسلام که کاملترین دین هست رو توسط آخرین پیامبر برای هدایت بشر فرستاد.

دین یک برنامه کامل برای راهنمایی انسان به سمت رشد و تعالی هست،به سمت تکامل متعالی ترین ویژگی هایی که خداوند در روح انسان که از روح خودش هست قرار داد.

ما به وسیله دین و به وسیله کتاب آسمانی که حاوی دستورات خداوند هست و به وسیله دستورات بزرگان دینمون باید به اون رشد و تعالی برسیم.

رشد و تعالی در تمام ابعاد

روحی، معنوی،مادی جسمی، علمی، دنیوی ، اخروی 

در یک کلام تلاش برای تبدیل به آنچه خداوند در تمام ابعاد از ما انتظار داره

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

هیچی نفهمیدم هرکاری خواستیم انجام بدیم گفتن گناهه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
احترام گذاشتن به عقاید دیگران.... نظرندادنو گیر ندادن به کسی بخاطر پوشش..  دل کسی رو نشکوندن . ...

عالی عزیزم 

قرآن و نماز در حد نرمال اونم ‌فقط برای آرامش روانی  قرآن و عموما صوتشو پخش میکنم  حق ناس ...

خدا قبول کنه 

رعایت واجبات و ترک محرمات  نماز و روزه  رعایت کامل حجاب استاندارد و شرعی رعایت حدود ...

خیلیییی هم عالی و خیلی هم خوب عزیزم محتاجم به دعا ❤️❤️❤️

پیرو چه دینی هستی ؟  دین اسلام که کامله

دین اسلام کامله عزیزم اما نه تو ایران... که یه مشت مذهبی نما همه رو دین زده کردن. من  تصمیمو گرفتم مثل خارجیایی که هیچ دینی نداشتن بعد با تحقیق مسلمان شدنو پذیرفتن  منم راجب اسلام تحقیق کنم

ولمون کن 

خداوند دین اسلام که کاملترین دین هست رو توسط آخرین پیامبر برای هدایت بشر فرستاد. دین یک برنامه کامل ...

چه خوب توضیح دادی