2777
2789
عنوان

شما از دین چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 159 پست
الهی قشنگ درکت میکنم منم فرش میدادن قالیشویی میشست همین که میوردن خونه میگفتم نجس هست پا میذاشتم دوب ...

این وسواس نجسی من فک میکنم بدترین نوع وسواسه.یادمه چون فک میکردم نجسم ب مامانم دست نمیزدم.چون نماز میخوند.یه نوجوون ۱۵ ساله ک فک میکنه نجسه.بدبختیام و حس بدی ک دارم از اونموقع ریشه گرف

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حق الناس و حلال حروم غسل یمقدارم حجاب

اولی عالیه ی مقدار حجاب چجوریه

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
نمیدونم واقعا حتی نمیتونم استارتشو بزنم☹🤧

چون میگی نمیتونی نمیتونی 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
ایمان تقوا عمل صالح 

عالی عالی 

اگه بهم‌ حمله نمیکنید و توهین نمیکنید 

من فهمیدم باید کلا از این دین خارج بشم و شدم 

الان نگید نمیدونی و فلان 

حافظ دو‌ جز قران هستم و چند بار هم به فارسی خوندمش 

سالها چادری بودم و مسجد رفتم و نماز شب هم خوندم 

اما الان مسلمان نیستم و هیچ اعتقادی به هیچ امام و پیامبر و کتابی ندارم

این وسواس نجسی من فک میکنم بدترین نوع وسواسه.یادمه چون فک میکردم نجسم ب مامانم دست نمیزدم.چون نماز م ...

آره بده ولی نمیشه گفت بدترین نوع وسواسه

چون میگی نمیتونی نمیتونی 

💔🤧

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مثلا هیچوقت شلوار یا دامن کوتاه نپوشیدم ، رو لباسای تنگ و جذب و کوتاه حساسم یمقدار موهام بیرونه فقط

خوبه عزیزم

آخری هم تمرین کنی حله البته من خودم هم معصوم نیستم 

مهربانی محبت ایثار خانواده دوستی احسان 

خیلیم عالی 👍

احترام گذاشتن به عقاید دیگران.... نظرندادنو گیر ندادن به کسی بخاطر پوشش..

دل کسی رو نشکوندن ... به کسی آزار نرسوندن. دروغ نگفتن تهمت نزدن. دورو نبودن. مسخره نکردن.... من اینارو یاد گرفتم

ولمون کن