2777
2789
عنوان

شما از دین چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 159 پست
وای وای.اره اینجور بودم.نه الان بهتر شدم.ک میخوام شروع کنم.دیگ تو دسشویی سرتاپا رو نمیشورم.حمومم بیش ...

خداروشکر عزیزم چندسالته 

من که وسواسم روی کل زندگیم تاثیر گذاشته 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

۲۲ سالمه .اره وحشتناکه.من ک زندگیم ب کل مختل بود.

منم بیست و یک سالمه ده ساله در گیر هستم 

شما چندساله 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خیلی بده میگن با دوستای خوب بگرد خیلی تاثیر داره درسته  عزیزم دوباره بخون

اخه کل کلاس دوران ارشد ۱۲ نفر بودیم جز چن نفر که کلا سن بالا بودن جز اکیپ نبودن ۷_۸نفر بودیم تو اکیپ هیچکس اهلش نبود فضای دوستی تو دوران بالاتر محدودتره چون تعداد کمه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اخه کل کلاس دوران ارشد ۱۲ نفر بودیم جز چن نفر که کلا سن بالا بودن جز اکیپ نبودن ۷_۸نفر بودیم تو اکیپ ...

خیلی ناراحت کننده هس

منم بیست و یک سالمه ده ساله در گیر هستم  شما چندساله

من از ۱۴ سالگی تقریبا درگیر شدم.نزدیک ۶ سال ادامه داشت.درمان اینا هم انجام ندادم.چون خانواده فک میکردن دارم ادا درمیارم.خودم کم کم کارای وسواسم رو ترک کردم

من از ۱۴ سالگی تقریبا درگیر شدم.نزدیک ۶ سال ادامه داشت.درمان اینا هم انجام ندادم.چون خانواده فک میکر ...

عزیزم خیلی سخته متاهلی

و دل کسی رو نشکوندن

توهمین انجام واجبات وترک محرمات همه چی هست

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

توهمین انجام واجبات وترک محرمات همه چی هست

درسته ببخشید 

خیلی ناراحت کننده هس

دیگه هم هرکاری میکنم نمیتونم اون آدم سابق بشم اصلا بی حسم انگار قبح نخوندنش ریخته برام قبلنا یه نمازم قضا میشد کلی خودخوری میکردم چن ساله بیحسم عادت کردم به نخوندن اصلا برام سخت شده خوندن جونم میخواد کنده بشه انگار وقتی بخوام پاشم بخونم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نه مجردم.انقدر ذهنم و فکرم درگیر بود ک ب چیز دیگه‌ای نمیشد فک کرد.یه چیزی یه صدایی بود ک مدام بهم می ...

الهی قشنگ درکت میکنم منم فرش میدادن قالیشویی میشست همین که میوردن خونه میگفتم نجس هست پا میذاشتم دوباره میشستم

دیگه هم هرکاری میکنم نمیتونم اون آدم سابق بشم اصلا بی حسم انگار قبح نخوندنش ریخته برام قبلنا یه نماز ...

چندروز که بخونی عادت می‌کنی به این فکر کن که این همه نماز قضا رو چطور میخوای صاف کنی 

چندروز که بخونی عادت می‌کنی به این فکر کن که این همه نماز قضا رو چطور میخوای صاف کنی 

نمیدونم واقعا حتی نمیتونم استارتشو بزنم☹🤧