2777
2789
عنوان

سیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 38 پست
اخه من دوسش دارم

بشین کتکتو بخور نوش جونت هر چی تا الان خوردی حقته از این به بعدم بخوری باز حقته دستش درد نکنه بشین کتک بخور زیر دست و پاش که علیل شدی بره یه زن دیگه بگیره تو هم بشی نوکرشون فشار عصبی بهم وارد میشه تو این تاپیکا 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
نه خار نداشت ولی من دلم میخواد بمیرم از قضاوت از کتک خوردن از شادی ندیدن خسته ام مگه یک زن از زندگیش ...

همه حرفات درست اما...

لطفا تا وقتی همسرت آدم نشده کسی رو ناخواسته تو این دنیا

نیار بچه گناه داره این صحنه ها رو ببینه 

چون تو تاپیکات دیدم دلت بچه میخاد ک البته حقه ت هست

اما بچه گناه داره شوهرت باید درمان شه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بشین کتکتو بخور نوش جونت هر چی تا الان خوردی حقته از این به بعدم بخوری باز حقته دستش درد نکنه بشین ک ...

نه حقم نیست من اونو با عشق انتخاب کردم هیچی نداشت پاش موندم الانم هیچی نداره ولی کنارش موندم از اون همه ادمایی که خواستن اینو انتخاب کردم چون بهم قول داده بود خوشبختم کنه قول داده بود نزاره اشکام در بیاد قول داده بود برام پدر باشه مادر باشه خواهر باشه ولی....همش دروغ بود و خودش رو توجیه میکنه 

شاید من مقصرم شاید من تشتباهیم شاید من اضافی ام تو این دنیا مگه یه ادم چقدر میتونه بدبخت باشه

بس کن خانم 

شما انگار فقط قصدت داغون کردن اعصاب بچه هایی هست که امدن تو تاپیکت 

این همه مظلوم نمایی و ضعیف بودن نمیشه تو تن یک نفر باشه 

چی این و دوست داری ؟ اگه دوستش داری باید همه چیش و دوست داشته باشی بخصوص اخلاق گوهش و با دست بزنش و اعتراض نکنی و ناراحت نشی 

بگو از مرد مورد علاقم کتک خوردم نوش جونم 

نمیدونم تو سر خودت عقل نیست تو سر مادر و پدرت هم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیگن بریم بچه امون و از زیر دست یه عوضی بکشیم بیرون 

دنبال کدام خدایی ؟؟؟ وقتی خودت تصمیم گرفتی تو فلاکت باشی فکر میکنی خدا میاد در میزنه از تو خانه میکشتت بیرون ؟ خدا عقل داده که باهاش فکر کنید قوه تشخیص و تصمیم بهت داده از داده هاش استفاده کن

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
نه حقم نیست من اونو با عشق انتخاب کردم هیچی نداشت پاش موندم الانم هیچی نداره ولی کنارش موندم از اون ...

دلم واسه خودم تنگ شده خیلی وقته خودم رو فراموش کردم از خودم بدم میاد

نه حقم نیست من اونو با عشق انتخاب کردم هیچی نداشت پاش موندم الانم هیچی نداره ولی کنارش موندم از اون ...

جمع کن خودتو لیاقتت زندگی خوبه شایدم خودت دوس داری کتک بخوری

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
بس کن خانم  شما انگار فقط قصدت داغون کردن اعصاب بچه هایی هست که امدن تو تاپیکت  این همه ...

خانواده ام نمیدونن اصلا اون نمیزاره اونا بیاد خونمون داستان زندگی من خیلی تلخه،چرا باز قضاوت میکنید قضاوت کردن یعنی اینقدر راحته که به زبون میارید چی میدونی از زندگی من از تنهایم 

دلم واسه خودم تنگ شده خیلی وقته خودم رو فراموش کردم از خودم بدم میاد

شما اصلا با حق و حقوق خودت به عنوان یه انسان آشنا نیستی و همین باعث مشکلاتت هست . از طرفی فکر میکنی تو نقش قربانی فرو رفتن یعنی آدم خوبی بودن . 

از این حالت قربانی بودن بیرون بیا قوی و محکم وایسا و بجنگ .

خانواده ام نمیدونن اصلا اون نمیزاره اونا بیاد خونمون داستان زندگی من خیلی تلخه،چرا باز قضاوت میکنید ...

قضاوت کجا بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

بس کن 

شما 33 سالته بچه که نیستی 

از روز اول ازدواجت هم کتک خوردی 

الانم باید بفهمی انتخابت درست نبوده 

خانوادت هم قربانی کردی که به همچین ادمی برسی 

اخر هم من دارم قضاوتت میکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوبه والله 

باشه ببخشید که قضاوتت کردم برو به زندگی خوبت برس و هر روز گریه کن که گناه من چی بود و خدا کجاست ببینم کسی به دادت میرسه و اشکهات و گلایه هات دردی را درمان میکنه 

کاربر خیلی قدیمی هستم ...