2777
2789

خیلییی  تند تند توضیح میده هیچی نمیفهمم انتظار بالایی هم داره 

من صفر صفرم 

اما ....

خلاصه میخام عوضش کنم چیکار کنم  

به معاونن اموزشگا بزنگم بگم ؟؟

یا حضوری باید برم ؟

فردام ساعت ۷ صب دارم😭  سه جلسه هم رفتم ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر میکردم نشه عوض کرد بهمون ادامه دادم هیچی بلد نیستم الان حتا جرات نکردم برم شهری امتحان بدم.

میتونی حتما عوض کن 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
نه به خودش که نباید بگی .. به مسئول آموزشگاه بگو

من دو جلسه رفتم خب اما سه تا امضا زدم چون پنجشنبه زنگ زد گفت کنسله بجاش  فردا هم ۷ صب باید برم هم سه بعد از ظهر 

اون هفت صبی برم که امضاشو زدم حیف نشه؟

من جلسه اولم بود .. مربی یه ساعت فقط خودش دور زد خودش میروند و یه ساعت توضیح داد که ترمز کدومه گاز کدومه 

بعد یه ربع زود تر از وقتم دوباره برگشتیم آموزشگاه 

به نظرتون چون جلسه اول هس اینطوره یا کلا اینطوره؟؟  

♡
من دو جلسه رفتم خب اما سه تا امضا زدم چون پنجشنبه زنگ زد گفت کنسله بجاش  فردا هم ۷ صب باید برم ...

خب اگه با اون نمیخای ادامه بدی با مسئولان آموزشگاه هماهنگ کن که دو جلسه رفتی شاید اون امضا رو برای مربی بعدی حساب کردن

♡
اینطوری بهتره من که حلسه اول کلی چیز گفت هیچی نفهمیدم کم کم بهتره

مطلب خاصی هم نداره 

اول تنظیم صندلی .. آینه ها.. کمربند .. سوئیچ استارت ...دنده یک ..ترمز دستی .. چراغ راهنما 

کلاس هاتون هر روزه؟

♡
من جلسه اولم بود .. مربی یه ساعت فقط خودش دور زد خودش میروند و یه ساعت توضیح داد که ترمز کدومه گاز ک ...

چون جلسه اول بوده اینطوریه

ضمنا تایم کلاس یک ساعت و نیمه و بعد برگشت به آموزشگاه معمولا یک ربع بیس دقیقه زودتر میان

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃