2777
2789
عنوان

از طلا خوشم نمیاد ولی...+عکس

61 بازدید | 17 پست

امروز صبح داشتم وب گردی میکردم چشمم خورد به یه سایت طلا و مروارید.از بین همه از این خوشم اومد.دلم برای خودم سوخت یه لحظه که چرا ۱۶ میلیون پول ندارم چیزی رو که برای اولین بار دلم خواسته بخرم.باور کنید برای اولین بار از این روزگار گله کردم.

کسی یه دفعه ای پول طلا جور نیمکنه که 

کم کم پس انداز میکنن یا عوض میکنن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه مدت عاشق طلا شده بودم و کلی پیج طلا فالو میکردم یعد دیدم همه رو دلم میخواد همه رو انفالو کردم😅

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
کسی یه دفعه ای پول طلا جور نیمکنه که  کم کم پس انداز میکنن یا عوض میکنن

شوهرم نمیزاره.والا من فامیلای برای جشن تولدشون شوهرشون گردنبند ۱۴۰ میلیونی میگیره سورپرایز میکنه.شوهر من نمیزاره هزار تومن دستم بمونه

عزیزم همه به کرات این چیزها روتجربه کردیم.. کم کم جمع کن با برنامه ریزی ومدیریت مالی راحت میتونی بخر ...

والا حرف خواهرام همینه خودمم میدونم.ولی شوهرم نمیزاره عین عقده ای ها فقط لباس و تنقلات میخره میخوره و میپوشه چیزی از حقوق نمیمونه

دیگه طلا هم مد و آلامد داره؟

طلا که همیشه ارزش داره ولی بعضی طرح ها و مدلها هست دیگه به روز نیستن الان طرح های جدیدتر رو بورسن

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
والا حرف خواهرام همینه خودمم میدونم.ولی شوهرم نمیزاره عین عقده ای ها فقط لباس و تنقلات میخره میخوره ...

بهت ماهانه میده؟ خوب پول لباس و تنقلات ازش میگیری؟ بیشتر بگیروکمتر بخرتا یک چیزی بمونه و بتونی جمع کنی. 

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
بهت ماهانه میده؟ خوب پول لباس و تنقلات ازش میگیری؟ بیشتر بگیروکمتر بخرتا یک چیزی بمونه و بتونی جمع ک ...

عزیزم نمیده،اگه هم بده اینقدر ولخرجی میکنه تا چیزی براش نمیمونه و اونو ازم میگیره 

عزیزم نمیده،اگه هم بده اینقدر ولخرجی میکنه تا چیزی براش نمیمونه و اونو ازم میگیره 

یک جورایی مثل همسرمنه.. که اخرش چشمش میفته دنبال پول زن

دستت نگه ندار ازش بگیر برو وام خونگی.. سکه پارسیانی یا بده مادرت نگه داره.. بابا راه زیاده بالاخره باید یکیش رو همسرت جواب بده. 

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..