2777
2789

دارم دقققق می کنم 

تمام ضررهای سیگار را میدونه اما گفته بود 18 سالگی ویپ یا پاد میکشه ولی کلی بحث داشتیم سر این موضوع اما

هفته پیش معاونش گفت بیرون مدرسه یکبار دیده سیگار کشیده . خیلی ناراحت شدم قرار بود پدرش باهاش حرف بزنه اما فرصت مناسب پیش نیومد 

اکثر شبها با دو تا از دوستاش میرن با ماشین گشت

عصرها هم اگه درس نداشته باشه میرن پارک 

اخلاقش قد هست و نمیشه خیلی بهش زور گفت و محدودش کرد 

درسش خوبه نسبتا 

امشب که اومد یواشکی لباسشو بو کردم خیلی بو میداد 

😭😭😭

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ففط میتونم بگم دوستانه رفتار کن .جلوش رو بگیر .منم مثل شما ماددم ،همش باخودم سن بلوغ پسرمو تصور میکن ...

باید باباش حرف بزنه 

من از پسش برنمیام پروترم میشه

اون شاید خودشم خیلی دوست نداره ولی وقتی ببینه رفیقاش میکشن اونم میخواد بکشه که کم نیاره دقیقا مث ما دخترا که میبینیم دوستمون لباس جدید خریده مام میخوایم بخریم.براش از چیزایی که در اینده براش پیش نیاد بگو ،بگو چار روز دیگه مه نتونستی عین ادم نفس بکشی و بجای نود سالگی پنجاه سالگی مردی میفهمی ،حداقل اینجوری بترسونش 

باید باباش حرف بزنه  من از پسش برنمیام پروترم میشه

از بابا بیشتر حساب میبرن ...

ففط سعی کنید زمانایی ک بیکاره پسر کنید ،حالا یا مسولیت بدید یا پدرش ببرتش بیرون یا جایی ،ک بیکارنمونه تا بادوستاش بره 

درسته از سر کنجکاوی و اینکه کم نیاره تو جمع دوستاش اینکارو میکنه ولی اگه جلوش گرفته نشه شاید کارای بدتری بکنه

پسری که شب با ماشین بره گشت و گذار اونم توی کلانشهر دیگه آب از سرش گذشته  

همش دوستش ویراژ میده و استوری میزارن 

تاره گواهینامه گرفته جوگیرن