2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا خب سردرد میگیرم میبندمشون😂😂شوهرمم نمیزاره کوتاه کنم 

🤣..چیکار کردی اینقد بلند شده چند وقته نزدی...شل ببند یا فقط بباف سفت میبندی سرت درد میگیره

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

فقت هم بازه چند سالته از اول همین بود 

۲۰سالمه نه والا قبلا خوب بود..پر پر نبود ولی خوب بود جوری نبود ببینی بگی کم پشته ولی الان هرکی میبینم میگه وای چقد پشت موهات کم پشته حیفه فلان بمان

خداروشکر که بهتر شده

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

واقعا تورو خدا بگو جیکار کردی خواهر 

همین راهی ک ب اسی گفتم گلم بالا بخون

میشه بگی چطوری تقویت میکنی

ب اسی گفتم گلم بخون البته فقط رو پوست معمولی و خشک جواب میده پوست سرت اگه چربه نزن بیشتر میریزه