فقط روغن زدی فرقت هم بازتر شده بود اب پیاز حنا اینا نزدی
حنا قبلا میزدم حالا تو بارداریم حوصلم نمیکشه الان فقط ی روز درمیون ۲ ساعت قبل حمام روغن تراپی میکنم
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
🤣..چیکار کردی اینقد بلند شده چند وقته نزدی...شل ببند یا فقط بباف سفت میبندی سرت درد میگیره
تقریبا سه ساله بعد از کوتاهی پسرونه ک داشتم نزدمشون ارثیه عزیزم...ببین در هر صورت من سر درد میگیرم یعنی یه وضعی دارم باهاشون وای خدا حموم رفتن چقد سخته فقس نیم ساعت میشورمشون 😂😂😂از یه طرفم دوسشون دارم
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تقریبا سه ساله بعد از کوتاهی پسرونه ک داشتم نزدمشون ارثیه عزیزم...ببین در هر صورت من سر درد میگیرم ی ...
😂😂😂😂..خوشبحالت خدایی
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
ایشالا نصفشون بره برا کسایی ندارن و کم پشتن موهاشون😂😂
ایشالااااااا😎🤣
شما غربالگری دوم با سونوی انومالی چند هفتگی انجام دادین
غربالگری اولم خوب بود نیاز ب دومی نبود آنومالی ۱۹ هفتگی انجام دادم
حتما بخاطر حاملگی موهات مر سده و بدون ریزشه از چند هفتگی ریزش موهات قطع شد
نه ربطی نداره اصلا