2777
2789
فقط روغن زدی فرقت هم  بازتر شده بود اب پیاز حنا اینا نزدی

حنا قبلا میزدم حالا تو بارداریم حوصلم نمیکشه الان فقط ی روز درمیون ۲ ساعت قبل حمام روغن تراپی میکنم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

🤣..چیکار کردی اینقد بلند شده چند وقته نزدی...شل ببند یا فقط بباف سفت میبندی سرت درد میگیره

تقریبا سه ساله بعد از کوتاهی پسرونه ک داشتم نزدمشون ارثیه عزیزم...ببین در هر صورت من سر درد میگیرم یعنی یه وضعی دارم باهاشون وای خدا حموم رفتن چقد سخته فقس نیم ساعت میشورمشون 😂😂😂از یه طرفم دوسشون دارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تقریبا سه ساله بعد از کوتاهی پسرونه ک داشتم نزدمشون ارثیه عزیزم...ببین در هر صورت من سر درد میگیرم ی ...

😂😂😂😂..خوشبحالت خدایی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

چند هفتته

۲۸ هفتم

ایشالا نصفشون بره برا کسایی ندارن و کم پشتن موهاشون😂😂

ایشالااااااا😎🤣

شما غربالگری دوم با سونوی انومالی چند هفتگی انجام دادین

غربالگری اولم خوب بود نیاز ب دومی نبود آنومالی ۱۹ هفتگی انجام دادم

حتما بخاطر حاملگی موهات مر سده و بدون ریزشه از چند هفتگی ریزش موهات قطع شد 

نه ربطی نداره اصلا