مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 عنوان توی دلم آشوبه.. 241 بازدید | 47 پست دلم یه آرامش میخاد از جنس مهربونی خدا🥺خدا جونم میشه یه روزم برسه از ته دلم یه نفس راحت بکشم و سجده شکر بجا بیارم بچه ها برا حاجت دلم دعام کنید خواهرانه خیلی حالم بده 🥺😭😭 مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی.. 1402/08/19 | 19:56 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مقبوله عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 9166 انشاالله خدا ی مهربون غرق خوشی و خوشبختیت کنه لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 انشاالله خدا ی مهربون غرق خوشی و خوشبختیت کنه ایشالا خدا از دهنت بشنوه 😭🥺ممنونم عزیزم مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مقبوله عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 9166 چرا اینقدر نا ارامی؟مشکلت چیه لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 چرا اینقدر نا ارامی؟ مشکلت چیه چی بگم آجی نمیتونم بگم فقط بحث آبرومه و از هم پاشیدن زندگیم 😭😭😭😭🥺🥺😭 مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مقبوله عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 9166 منم امشب حال خوبی ندارم.تاپیک زدم برای التماس دعادعا میکنم دلت به ارامش برسه لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
مقبوله عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 9166 چی بگم آجی نمیتونم بگم فقط بحث آبرومه و از هم پاشیدن زندگیم 😭😭😭😭🥺🥺😭 به ابروی فاطمه زهرا زندگیت درست بشه. لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 منم امشب حال خوبی ندارم.تاپیک زدم برای التماس دعا دعا میکنم دلت به ارامش برسه منم برات حمد میخونم ایشالا خدای امام زمان کمکمون کنه مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مقبوله عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 9166 منم برات حمد میخونم ایشالا خدای امام زمان کمکمون کنه ممنونم ازتان شاالله به جای تمام ناخوشیا شادی و خوشحالی بیاد لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 به ابروی فاطمه زهرا زندگیت درست بشه. به امام حسین ۲۶ روزه حال دلم آشوبه دارم خفه میشم هرچیم گریه میکنم سبک نمیشم..کاش خدا یه معجزه برام اتفاق بیفته کاش 😭🥺 مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 ممنونم ازت ان شاالله به جای تمام ناخوشیا شادی و خوشحالی بیاد ممنونم آبجی😘 مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مقبوله عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 9166 به امام حسین ۲۶ روزه حال دلم آشوبه دارم خفه میشم هرچیم گریه میکنم سبک نمیشم..کاش خدا یه معجزه برام ا ... خدا خودش گفته بعداز هر سختی اسونیهماهم حرف خودش رو سند میگیرم و توکل به خودش میکنیم.کاش جز دعا میتونستم کاری برات انجام بدم لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
بابل_تی_ماکارون5k عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 10164 واسه منم دعا کنید لطفا ، هرکس دعام کرد لایکم کنه خواهرا 😔 فقط 16 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2157 خدا خودش گفته بعداز هر سختی اسونیه ماهم حرف خودش رو سند میگیرم و توکل به خودش میکنیم. کاش جز دعا م ... نه اجی ممنونم گلم همینکه اومدی پست گذاشتی خیلی لطف کردی❤️ مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
الیاجون عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 520 ان شاالله ک همچی درست بشه...منم دل ارومی ندارم...برا ارامش منم دعا کن🥺 همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضیها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست