2777
2789
عنوان

توی دلم آشوبه..

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 47 پست

برای آرامش دلت دعا میکنم عزیزم ولی حس وحال این روزام چقدر شبیه توعه.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
واسه منم دعا کنید لطفا ، هرکس دعام کرد لایکم کنه خواهرا 😔

دعا میکنم خدای مهربون  دستت رو بگیره

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاالله ک همچی درست بشه...منم دل ارومی ندارم...برا ارامش منم دعا کن🥺

ممنونم برات حمد میخونم خدا خودش کمکمون کنه ❤️

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
برای آرامش دلت دعا میکنم عزیزم ولی حس وحال این روزام چقدر شبیه توعه.

ممنونم آجی ایشالا امام زمان حاجت دلمو بده 🥺

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
ممنونم آجی ایشالا امام زمان حاجت دلمو بده 🥺

ایشاالله تو هم برا من دعا کن 

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

خدایا تواین تاپیک چند نفر به امید کرم تو وارد شدن و التماس دعا دارن .به حق بزرگیت دست شونو بگیر و پناه بده  

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
انشالله حاجت روامیشی به خواسته ات میرسی گلم

خدا کنه منم بیام تاپیک بزنم و شکر خدا کنم که بلاخره درست شد ❤️❤️❤️🥰🥺

خدایا تواین تاپیک چند نفر به امید کرم تو وارد شدن و التماس دعا دارن .به حق بزرگیت دست شونو بگیر و پن ...

آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲

انشالله که به حاجتتون خیلی زود می‌رسید 

منم داغونم الان مهمونی ام دلم پر از تلاطم.. 

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
ایشاالله تو هم برا من دعا کن 

برات حمد میخونم گلم❤️

انشاالله میشه هوففف خدایا شکرت خیلی اشوبم خیلیییی

خدای امام زمان کمکون کنه دل ماهم غرق شادی کنه 

انشالله که به حاجتتون خیلی زود می‌رسید  منم داغونم الان مهمونی ام دلم پر از تلاطم..

برات حمد میخونم توم غرق آرامش و خوشبختی بشی