2777
2789
عنوان

توی دلم آشوبه..

241 بازدید | 47 پست

دلم یه آرامش میخاد از جنس مهربونی خدا🥺

خدا جونم میشه یه روزم برسه از ته دلم یه نفس راحت بکشم و سجده شکر بجا بیارم بچه ها برا حاجت دلم دعام کنید خواهرانه خیلی حالم بده 🥺😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
انشاالله خدا ی مهربون غرق خوشی و خوشبختیت کنه

ایشالا خدا از دهنت بشنوه 😭🥺

ممنونم عزیزم

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر نا ارامی؟ مشکلت چیه

چی بگم آجی نمیتونم بگم فقط بحث آبرومه و از هم پاشیدن زندگیم 😭😭😭😭🥺🥺😭

چی بگم آجی نمیتونم بگم فقط بحث آبرومه و از هم پاشیدن زندگیم 😭😭😭😭🥺🥺😭

به ابروی فاطمه زهرا زندگیت درست بشه.

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
منم امشب حال خوبی ندارم.تاپیک زدم برای التماس دعا دعا میکنم دلت به ارامش برسه

منم برات حمد میخونم ایشالا خدای امام زمان کمکمون کنه

منم برات حمد میخونم ایشالا خدای امام زمان کمکمون کنه

ممنونم ازت

ان شاالله به جای تمام ناخوشیا شادی و خوشحالی بیاد

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
به ابروی فاطمه زهرا زندگیت درست بشه.

به امام حسین ۲۶ روزه حال دلم آشوبه دارم خفه میشم هرچیم گریه میکنم سبک نمیشم..کاش خدا یه معجزه برام اتفاق بیفته کاش 😭🥺

ممنونم ازت ان شاالله به جای تمام ناخوشیا شادی و خوشحالی بیاد

ممنونم آبجی😘

به امام حسین ۲۶ روزه حال دلم آشوبه دارم خفه میشم هرچیم گریه میکنم سبک نمیشم..کاش خدا یه معجزه برام ا ...

خدا خودش گفته بعداز هر سختی اسونیه

ماهم حرف خودش رو سند میگیرم و توکل به خودش میکنیم.

کاش جز دعا میتونستم کاری برات انجام بدم

خدا خودش گفته بعداز هر سختی اسونیه ماهم حرف خودش رو سند میگیرم و توکل به خودش میکنیم. کاش جز دعا م ...

نه اجی ممنونم گلم همینکه اومدی پست گذاشتی خیلی لطف کردی❤️

ان شاالله ک همچی درست بشه...منم دل ارومی ندارم...برا ارامش منم دعا کن🥺

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست