2777
2789
عنوان

توی دلم آشوبه..

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 47 پست
برای آرامش دلت دعا میکنم عزیزم ولی حس وحال این روزام چقدر شبیه توعه.

چند روزه دل منم آشوبه ، برای آرامش دل منم دعا کن😔

انشاالله که حاجت روا بشی و همیشه شاد باشی و لبت بخنده همیشه 🙏🙏🙏🤲🤲🤲  انشاالله که خدا دستتو بگیره و هرچی ازش خواستی بهت بده 🙏🙏🙏   برام دعا کن دلم آروم بشه 😔😭

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

برات حمد میخونم توم غرق آرامش و خوشبختی بشی 

عزیرم ممنونم از لطفتون❤ 

منم ربراتون صلوات فرستادم

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل منم آشوبه مثل تو اسی 😔😔😔😭😭😭  دعا کنید دلم آروم بگیره 😭😭😭😭   انشالله که حاجت روا بشی و خدا دستتو بگیره 🙏🙏🙏🤲🤲🤲   انشالله که معجزه ای که میگی برات اتفاق بیفته 🙏🙏🙏   انشالله که دلت همیشه شاد و لبت همیشه خندون باشه و هرچی از خدا میخوای بهت بده  آمین یا رب العالمین 🤲🙏  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دل منم آشوبه مثل تو اسی 😔😔😔😭😭😭  دعا کنید دلم آروم بگیره 😭😭😭😭   انشالله که حاجت ر ...

آخ ابجی ممنونم اگه بدونی چه حالیم برام گریه میکنی 

نه راه پس دارم نه پیش موندم تو برزخی که بدجور داده عذابم میده فقط فقط خدا میتونه نجاتم بده🥺😭

ممنونم آبجی برای دلت حمد میخونم آرامش بگیری❤️

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
آخ ابجی ممنونم اگه بدونی چه حالیم برام گریه میکنی  نه راه پس دارم نه پیش موندم تو برزخی که بدج ...

مرسی مهربونم ❤️❤️🌹🌹🌹

انشاالله که به حق آقا ، خدا کمکت کنه 🙏🙏🤲🤲🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی مهربونم ❤️❤️🌹🌹🌹 انشاالله که به حق آقا ، خدا کمکت کنه 🙏🙏🤲🤲🤲

❤️❤️❤️

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
 چند روزه دل منم آشوبه ، برای آرامش دل منم دعا کن😔 انشاالله که حاجت روا بشی و همیشه شاد باشی ...

قربون دلت بشم چشم عزیزم . باردارم ایشاالله که دعام در حقت بگیره ایشاالله نگاه ویژه ی خدا قسمت دل مهربونت بشه و حاجت روا بشی عزیزم.😘❤

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
برات حمد میخونم گلم❤️

دست گلت درد نکن.منم برا حاجت رواییت آیت الکرسی میخونم عزیزم.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
قربون دلت بشم چشم عزیزم . باردارم ایشاالله که دعام در حقت بگیره ایشاالله نگاه ویژه ی خدا قسمت دل مهر ...

فدات بشم من الهی ، ممنونم مهربونم 🌹🌹🌹❤️❤️❤️ انشاالله 🙏🙏🙏🤲🤲🤲

منم برات دعا میکنم عزیزدلم 🙏🙏🙏🤲🤲🤲   انشاالله که حاجت روا بشی و همیشه شاد باشی و لبت بخنده همبشه 🙏🙏🙏

انشاالله که هرچی از خدا میخوای بهت بده گل من 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

آمین یا رب العامین 🤲🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دست گلت درد نکن.منم برا حاجت رواییت آیت الکرسی میخونم عزیزم.

تو بارداری از ته دلت بگو خدایا حدیث گفت به خودت قسم  دیگه جونی برام نمونده تو رو به آبروی فاطمه زهرا حاجت دل حدیث و بده از این بدبختی رهاش کن و دلشو آروم کن 🥺😭🤲 الهی آمین

فدات بشم من الهی ، ممنونم مهربونم 🌹🌹🌹❤️❤️❤️ انشاالله 🙏🙏🙏🤲🤲🤲 منم برات دعا میکنم عزیزد ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم.ما بنده هاش که جز خدا پناهی نداریم ایشاالله هوای هممونو داشته باش.😘😘❤❤❤

ممنون از دعای قشنگت عزیزم.ما بنده هاش که جز خدا پناهی نداریم ایشاالله هوای هممونو داشته باش.😘😘❤❤❤

خواهش میکنم گلم انشاالله 🙏🙏🙏🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🦋🦋🦋🦋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو بارداری از ته دلت بگو خدایا حدیث گفت به خودت قسم  دیگه جونی برام نمونده تو رو به آبروی فاطمه ...

چشم حدیث جونم اگه قابل بدون. این روزاتم تموم میشه توکل بر خدا ما که جز خدا پناهی نداریم.ای خدای مهربونم تو رو قسم میدم به آبروی زهرا وذکر تسبیحاتش که دائم بر لب داشت نگاه ویژتو نصیب دل این دوست عزیزمون بکن که ایشاالله برسه به هر آنچه که خواسته ی دلشه.🤲🤲🤲

خواهش میکنم گلم انشاالله 🙏🙏🙏🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🦋🦋🦋🦋

فدااای تو😘😘😘😘