2777
2789
عنوان

وکیل یا دانشجوی حقوق داریم اینجا

1078 بازدید | 15 پست

منو شوهرم میخواستیم طلاق بگیریم اما حالا طلاق نمیده دوتا هم بچه داریم طلاق هم علتش این بود با مادرش یجا زندگی می‌کردیم و مشکلات از این قبیل گفتم یا زندگی مستقل یا طلاق فکر کرد با وجود دو بچه از طلاق میترسم اما دید ن واقعا آسیب دیدم و کوتاه بیا نیستم درست آخرین لحظه التماس و خواهش ک طلاق نمیدم حالا داره خونه می‌سازه ...خونه رو توقیف کردم اما دیگه بهش اعتماد ندارم میخوام بدونم اگه سفته بگیرم معتبره؟؟ سفته بگیرم ک اگه خونه رو اسم کسی کنه منم سفته هارو بزارم اجرا...همچین چیزی میشه ؟

❤❤🐥🐣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفته حکم پول نقد رو داره فقط نحوه پرکردن سفته رو دقت کنید و اینکه حتما تاریخ و امضا و اثرانگشت داشته ...

من میترسم خونه رو از توقیف دربیارم ب اسم کسی دیگه بزنه چیکار کنم از توقیف دربیاد اما نتونه کاری بکنه ...توقف موقت میشه زد؟؟تا من مطمئن شم 

❤❤🐥🐣
من میترسم خونه رو از توقیف دربیارم ب اسم کسی دیگه بزنه چیکار کنم از توقیف دربیاد اما نتونه کاری بکنه ...

از توقیف در نیار

اگه میخوای در بیاری برو دادگاه بگو کل اسنادش بزنه به نامت ولی پیشنهادم اینه از توقیف به هیچ وجه در نیار

چون نمیخوام نگرانت کنم ولی اگه اسنادش هم به نامت باشه میتونی شبی چیزی اثر انگشتت یواشکی بگیره البته که وکالت حتما باید بری محضر ولی من میگم از توقیف در نیاری بهتره

من میترسم خونه رو از توقیف دربیارم ب اسم کسی دیگه بزنه چیکار کنم از توقیف دربیاد اما نتونه کاری بکنه ...

از توقیف در نیار اول سفته رو بگیر برو دفتر اسناد رسمی اونجا برات سفته رو تنظیم کنن و بنوبسن که خیالت راحت باشه یا برو پیش وکیل

از توقیف در نیار اگه میخوای در بیاری برو دادگاه بگو کل اسنادش بزنه به نامت ولی پیشنهادم اینه از توق ...

مرسی عزیزم با قاضی و آقایی ک تو شعبه اجرایی بود صحبت کردم اونا هم گفتن درنیار .‌.چون قاضی ب شدت مخالف طلاق ما بود و ب وکیل میگف حتی اگه لازمه اون مرد رو کتک بزنید با کتک حالیش کنید ک زندگیشو از رو حرص ودخالتهای مادر و خواهر از بیک نبره ...فرداش رفتم پیش قاضی گفتم آخه من اعتماد ندارم گف از توقیف در نیار هیچوقت هم هیچی امضا نکن بزار پرونده مهریه ات همیشه باز بمونه 

❤❤🐥🐣
از توقیف در نیار اول سفته رو بگیر برو دفتر اسناد رسمی اونجا برات سفته رو تنظیم کنن و بنوبسن که خیالت ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ...دیگه از توقیف درنمیارم ..توکل بخدا

❤❤🐥🐣
بله گلم در خدمتم تا حد توان پاسخگو هستم

خونه ای ک سندش تو توقیف هست رو میشه زد اسم یکی دیگه زمین بود ۴ طبقه ساخته اما چون پایان کار نداشت نتونسته بود سند رو بزنه اسم مادرش قولنامه کرده بود حالا مادرش خونه رو نمیده سند هم ۶ دانگ اسم خودشه ..نما اینا رو هم زد تموم شد اگه پایان کار بگیره میتونه سند رو انتقال بده ب مادرش در حالیکه من توقیف کردم؟؟؟

❤❤🐥🐣
خونه ای ک سندش تو توقیف هست رو میشه زد اسم یکی دیگه زمین بود ۴ طبقه ساخته اما چون پایان کار نداشت نت ...

نه عزیزم فکر نکنم بتونه کاری بکنه

چون شما به عنوان مهریه توقیف کردید همسرتون هیچ کاری نمیتونه بکنه چون مهریه شماست و حق شماست

و اگه قولنامه دست نویس باشه که به مادرش داده باشه که اصلا نمیتونه کاری بکنه چون قولنامه دست نویس در مقابل توقیف هیچ ارزشی نداره و اگه قولنامه محضری هم داده باشه دادگاهی دارید و باز در نهایت این زمین مال شماست چون به عنوان مهرتون ازش گرفتید و توقیف کردید حالا میتونید این زمین نگه دارید یا بفروشید ولی از من میشنوید نگه دارید و هیچ کاری نکنید و اگه همسرتون خواست وکالت ازتون بگیره قولنامه یا هرچی به هیچ وجه امضا ندید و زیر بار نرید من این طبق تجربه شخصی و قانونی که تا حدودی میدونم گفتم باز خودتون میتونید از مشاورهای دادگاه مشاوره بگیرید قطعا بهتر از من راهنماییتون میکنند موفق باشید دوست عزیزم❤️

نه عزیزم فکر نکنم بتونه کاری بکنه چون شما به عنوان مهریه توقیف کردید همسرتون هیچ کاری نمیتونه بکنه ...

ی دنیا ممنون ازتون...ن از توقیف در نمیارم اما قصد فروش هم ندارم چون همسر من مشکلش دهن بینی هست وگرنه مرد زحمت کشی هست دیدم چقدر برا اون خونه زحمت کشیده من حتی نمیگم اسم من بشه اما میگم توقیف بمونه تا دوباره گولش نزنن اونبار قولنامه کرد اینبار سند نزنه اون خونه حق خودم کنار حق بچه هامه

❤❤🐥🐣