2777
2789
عنوان

مادر شوهر

101 بازدید | 52 پست
چند روزیه به خاطر حساسیت فصلی سرفه میکنم امروز مادر شوهرم تو خونه خواهر شوهرم بهم گفت ترشی نخور سل میگیری ! تو سرما خوردی تا ترشی بخوری سل میگیری ما هم نمیتونیم ازت نگهداری کنیم! منم ناراحت شدم گفتم اگه سل گرفتم مزاحم شما نمیشم گفت سربار پسرم که میشی! منم گفتم نه مطمئن باش سربار پسرت هم نمیشم میرم خونه بابام ! اینم بگم اون با خنده گفت منم با خنده اما خیلی دلخور شدم ازش پس منم اون مریض میشه پرستاریش میکنم این حرفش درست بود؟
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
شاید یه شوخی مادر دخترانه کرده چرا حرف مادرشوهر به چشم سم میاد والا منو مادرشوهرم کلی از این شوخیا میکنیم کسی هم این وسط ناراحت نمیشه
💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا سرماخوردگی هم ندارمااا سرفه هام هم خیلی بهتر شده ! همش میخواد بگه من مریضم و ضعیفم ! مثلا بش میگم انتی بیوتیک خوردم تشنم میشه زیاد یهو میپره میگه نکنه قند گرفتی؟ یا مثلا فکر میکنه میگه نکنه تیرویید داری ضعیفی مریضی
شوخی بوده ولی کلا با ترشی خوردن کسی سل نمیگیره ببخشیدا چقدر ساده لو بوده مادر شوهرت
هــــــیچی تو دنیـــــــا .. به اندازه بغل محکم و عاشقانه.. کـــسی کــه دوســــتش داری .. به آدم آرامــــش و امنـــیت نمیــده !!😙😙😙
میگفتی چه اشکال نداره به شوخی این همه شما سر بار پسرتون وعروستون بودین یه بار هم ما باشیمممم ننه بعد هم بخنددد
لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
وا چه مسخرن این چه شوخی بوده کرده سربار پسرشون؟چطور تا وقتی پسرشون مشکل داشته باشه باید غمهوار باشی اگه تو مریض شی سربار میشی واقعا بدم میاد ازین طرز برخوردا حق داری ناراحت باشی عزیزم بیخیال از بیشعوریشونه
دوستان میشه خواهش کنم برای حاجت رواییم از ته دل یه صلوات بفرستید؟ممنون☹️
عاطفه مثلا به درو همسایه ها گفته عروسم پریود که میشه خونش اصلا نمیاد به خاطر همین حامله نمیشه !!! اخه تو از کجا خبر پریودی منو داری؟!!!
تو هم با خنده میگفتی ن قراره هر کدوممون مریض شد بره ور دل مامان خودش یا میگفتی شمام هممممممممش نفوس بد بزن خودم ب اندازه کافی تو چشم هستم و چش میخورم هی قوز لالا قوز برم واسه خودم صدقه کنار بزارم
لطفا واسه حاجت روایی من یه صلوات بفرستید ممنونم
هارا عزیزم تو خوبه من تازه عروسی کرده بودم آنفلانزا گرفته بودم مادر شوهرم گفت چی شده گفتم بدنم دردمیکنه نمیتونم راه برم آنفلانزا گرفتم برگشت بهم گفت زنه فلانی ام اس داشته تا بعداز عروسی به شوهرش نگفته کلی خرج انداخته گردنش تازه باخنده هم نگفت جدیه جدی بود شوهرمم که انگارنه انگار میگه باید صبور باشی ولی من دلمه باهمین دستام اون مادرشوهرمو خفه کنم
ماگذشتیم و گذشت آنچه تو باما کردی...توبمان و دگران وای به حال دگران.....😔
واا عجب ادمیه هاا
لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟