2777
2789
عنوان

صابخونه میخواست بچمو سقط کنه

856 بازدید | 23 پست

دوست همسرم یه مدته زنگ میزد و میگفت بیاین اینجا یه ماهی میشه ک تمای میگرفت و دعوت میکرد و ما برامون کار پیش میومد و نمیتونستیم تا بلاخره  تونستیم و رفتیم (یه ۵ ساعتی فاصله مکانی داره) این زنو شوهر حدود ۱۰ ساله ازدواج کردن اما بچه دار نمیشن  و من دومین برخوردم با این زنو شوهر بود

احتراممونو گرفتن اما همین ک همسرم و دوستش رفتن بیرون خانمه عوض شد رفتارش و اومد گفت همسرت میگه ک حقوقتون خیلی زیاد نیست پس این گردنبند و گوشواره و انگشتر چیه اگه حقوقتون کمه چرا طلا داری منم هنگ کردم و بعد گفت چطوری حامله شدی گفتم مثل همه زنا  بعد گفت با دکتری حامله شدی گفتم ن عزیزم طبیعی  طبیعی  و بعد چند دقیقه گفت رفتی دعا نویس ک دعا گرفتی حامله بشی منم میگفتم اعتقادی به این چرت و پرتا ندارم خودم و همسرم بچه خواستیم و اقدام کردیم..بعد گذشت یه ۱۰ دقیقه ای گفت راستی هوا گرمه دلم یه شربت خنک میخاد تو چی منم گفتم اتفاقا میچسبه و رفت تو اشپزخونه طول کشید اومدنش منم گفتم برم کمکش کنم و رفتم دیدم  داشت زعفران و چن تا چیز دیگه رو درست میکرد و  ریخت تو  یکی از لیوانا فقط  اونم حواسش نبود و  یهو منو دید دست پاچه شد گفت چرا اومدی منم گفتم اومدم کمکت کنم بعد لیوانی ک زعفران توش ریخته بود رو داد گفت بیا عزیزم بخور منم گفتم دیدم زعفران ریختی تو این مگه نمیدونی برا زن حامله بده و شروع کرد به قسم و قران زعفران نیست  و بعد گفت ندونستم زعفران بده برا زن حامله   خلاصه همسرم ک اومد متوجه شد ک یه طوریم هست و تا روز بعدش هیچی نگفتم بخاطر همسرم  و اون خانم ک هیچی حرف نزد باهام تا روز بعدش ک رفتیم بیرون و سرسنگین رفتار میکرد و بعد  شوهرامون رفتن  ک تو طبیعیت دوری بزنن منم گفتم نمیام در حد ۱۰ دقیقه چرت زدم و کیفم روبه روم بود و تنبلیم اومد کیفمو بردارم بزارم زیر سرم و ۱۰ دقیقه چرت زدم وقتی میخواستم چشامو باز کنم خودمو تکون دادم و بعد چشامو باز کردم دیدم زنه بالا سر کیفمه و  کیفم باز   منم به همسرم گفتم ک زود باش بریم همسرمم عصبی شد و گفت بخاطر دوستم صبر کن نیم ساعت   و همسرمم جمع کرد و اومدیم الان همسرم میگه به مرده بگم ک زنش این کارو کرده منم میگم نگو  اما دیگه باهاشون کاری نداشته باشیم . نمیدونم بزارم به مرده بگه ک این کارا رو انجام داده یا ن حوصله اینو ندارم ک حاشیه بشه وووو 

❤️کاربری دست دو نفره❤️

😳😳😳

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا چیزی نگین‌، بعد اگه باز اصرار به رفت و آمد کردن ، خلاصه وار بکه به شوهرش

خدا بهت رحم کرده 

کیفت و خوب بگرد ، لای آستری ، وسایل 

اگه مقدوره برات همه وسایل کیف و خود کیف رو بشور 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

فکر کنم خودتم بعد خیلی سال حامله شدی درسته ؟؟

حس میکنم توهم میزنی ناراحت نشو 

شاید بخاد برای جاریش یا خواهر شوهرش از این کارا بکنه ولی برای تو غریبه چرا فکر کن 

مگه اینکه کلا دیوونه باشه 😅

آبروریزی نکنید ولی کسی که بهتون حس خوب نمیده باهاش رفت و آمد نکنید اصلا

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
فکر کنم خودتم بعد خیلی سال حامله شدی درسته ؟؟ حس میکنم توهم میزنی ناراحت نشو  شاید بخاد برای ...

ن فدات من  ۱ سال  بعد ازدواج حامله شدم

توهمی نیست ک بخوام بگم توهمه وقتی دو روز کامل رفتارش عجیب و حرفای عجیب و کاراشو دیدم

و من با این خانم ن مشکلی نداشتم .دومین برخوردم باهاش بود

❤️کاربری دست دو نفره❤️