2777
2789

هیچکس از ناراحتیت از بدبختیت ناراحت نمیشه ک هیچ خوشحال میشن هیچکس حتی اونی ک ت ذهنت گفتی حتی اون..از وقتی اینو فهمیدم دگ ب هیچکس از سختیام نگفتمو حالم خیلی بهتره🤍

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽

دقیقا😊هرچی ساکت ترررررر،بهتر اروم تر🫠

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ا بس دنیا نامرد شده 

همدلی ها، فکر کردن ها، آرامش دادن ها، کمک کردن ها، وجدان ها و... خیلی وقته مردند 💔🖤

وقتی این ها رو که علائم حیاتی انسانیت هستند زنده نمی کنیم چطور توقع داریم انسانیت زنده بشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دقیقا 

من به یه چیز دیگه هم رسیدم 

دیدین همه میگن از هر چی ناراحتی حرف بزن مشکلو با هم حل کنیم 

من با یه پسری حدود ۴۰ روزه آشنا شدم 

البته قبلا هم میشناختمش ولی الان جدی شدیم 

اینم همیشه میگه هر چی ناراحتت میکنه بهم بگو خودتو اذیت نکن 

دیشب تلفنی حرف میزدیم 

یه کم بحث شدو بعد قطع کردیم امروز از صب تو چس بود 

اخر شب زنگ زدم باهاش در مورد هرفای دیشبش صحبت کردم هر چی گفتم هی گفت نه مقصر توی ،نه حرف تو اشتباهه 

اخرم من گفتم ببخشید تورو خدا ناراحتت کردم😂😂😂

من باشم دیگه گلایه کنم

دشمن شاد نکنیم کسیو👌🏾

اما تو دل مون هم نگه نداریم و نذاریم بشه عقده یا با روانشناس باتجربه درمیون بذاریم یا نامه خیالی بنویسیم 

اما اول و آخر همه درد و دل هامون خداست 

اینا دگ خیلی وقته از بین رفته واس همه

آره متاسفانه 

ولی ای کاش همه دست به هم می دادیم دوباره علائم حیاتی های انسانیت رو بر می گردوندبم تا بتونیم انسانیت رو زنده کنیم