2777
2789
عنوان

درد بعد ژل لب

11616 بازدید | 17 پست

امشب ژل زدم لبم خیلی باریک بود یه سیسی ژل کره ای دکتر چسب زد کلا رو لبم که بهتر فرم بگیره و یکم چون فرم لبم بد بود زیاد سوزن فرو کرده بود قرص داده اما مسکن نیس شما از تجربه هاتون بگین چیکار کنم دردش کم شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد. که یکم داره

ولی اون قرص ها چرک خشکی هست

ژل لب رو از بین میبره که طرف بره ی بار دیگه بزنه

من که نخوردم ار چی داد

فقط کمپرسی یخ گذاشتم

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
تا دو سه روز ورم داره  برا من انقد درد میکرد نمیتونسم غذا بخورم یا حرف بزنم  بعدش خوب شد ...

برا منم اونجوره حتی با نی هم نمیتونم اب بخورم کاش زود جذب نشه فقط

درد. که یکم داره ولی اون قرص ها چرک خشکی هست ژل لب رو از بین میبره که طرف بره ی بار دیگه بزنه من ...

😳ن بابا فکر نکنم از اون باشه اخه زخمه عفونت اینا کنه چی به من ی چرک خشک کن داده ی ورق اناهیل یکی هم اسمش و ننوشته

برا منم اونجوره حتی با نی هم نمیتونم اب بخورم کاش زود جذب نشه فقط

منم کره ای زدم دنبی ولی جذب شد گفت ماه بعد بیا نیم سی سی بزن دیگه اوک میشه ولی نرفتم خیلی درد کشیدم 

از تو چقد گرفت برا یک سیسی

اگ قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم🥀🖤
ع جدی الان من چن روز دگ‌ترمیم دارم ینی دیگ‌نخورم چرک‌ خشک‌کنو؟؟

اگه چرک خشک کن هست نخورید

اینا سیاست کاریشون که طرف بره ترمیم 

من اصلا هیچی نخوردم

یکی از فامیلامون خورد دقیقا همونجایی که من رفتم زد

ژل لبش رفت

باز رفت ترمیم

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
منم کره ای زدم دنبی ولی جذب شد گفت ماه بعد بیا نیم سی سی بزن دیگه اوک میشه ولی نرفتم خیلی درد کشیدم& ...

۱۸۰۰گرف خیلی خیلی درد میکنه طاقت ندارم زیر۶ماه اصلا ترمیم اگه بخواد

اگه چرک خشک کن هست نخورید اینا سیاست کاریشون که طرف بره ترمیم  من اصلا هیچی نخوردم یکی از فا ...

بدن با بدن هم فرق داره ی قرص داده زدم گوگل نوشته برا حساسیتع اون همون چرک خشک کنه؟

برات بی‌حسی نزد؟  برا من زد ولی اصلن فایده نکرد فقط اشک بود ک میریختم

چرا اول کرم زد بعد امپول شو زد بی حس شد ولی باز درد و حس میکردم منم چشام پر شده بود😂💔