golli8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 327 عنوان درد بعد ژل لب 11616 بازدید | 17 پست امشب ژل زدم لبم خیلی باریک بود یه سیسی ژل کره ای دکتر چسب زد کلا رو لبم که بهتر فرم بگیره و یکم چون فرم لبم بد بود زیاد سوزن فرو کرده بود قرص داده اما مسکن نیس شما از تجربه هاتون بگین چیکار کنم دردش کم شه 1402/08/18 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفری_نبات عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 539 تا دو سه روز ورم داره برا من انقد درد میکرد نمیتونسم غذا بخورم یا حرف بزنم بعدش خوب شد بعده سه روز اما بعده ی ماه همش جذب شد چیری نموند دیگه اگ قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم🥀🖤
nilo2hubh020 عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 832 عزیزممنم هفته ی پیش زدم کمپرس یخ بزار مسکن بخور اناهیل
banoyeeshgh عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2740 درد. که یکم دارهولی اون قرص ها چرک خشکی هستژل لب رو از بین میبره که طرف بره ی بار دیگه بزنهمن که نخوردم ار چی دادفقط کمپرسی یخ گذاشتم میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
golli8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 327 تا دو سه روز ورم داره برا من انقد درد میکرد نمیتونسم غذا بخورم یا حرف بزنم بعدش خوب شد ... برا منم اونجوره حتی با نی هم نمیتونم اب بخورم کاش زود جذب نشه فقط
golli8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 327 درد. که یکم داره ولی اون قرص ها چرک خشکی هست ژل لب رو از بین میبره که طرف بره ی بار دیگه بزنه من ... 😳ن بابا فکر نکنم از اون باشه اخه زخمه عفونت اینا کنه چی به من ی چرک خشک کن داده ی ورق اناهیل یکی هم اسمش و ننوشته
nilo2hubh020 عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 832 درد. که یکم داره ولی اون قرص ها چرک خشکی هست ژل لب رو از بین میبره که طرف بره ی بار دیگه بزنه من ... ع جدی الان من چن روز دگترمیم دارم ینی دیگنخورم چرک خشککنو؟؟
فرفری_نبات عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 539 برا منم اونجوره حتی با نی هم نمیتونم اب بخورم کاش زود جذب نشه فقط منم کره ای زدم دنبی ولی جذب شد گفت ماه بعد بیا نیم سی سی بزن دیگه اوک میشه ولی نرفتم خیلی درد کشیدم از تو چقد گرفت برا یک سیسی اگ قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم🥀🖤
banoyeeshgh عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2740 ع جدی الان من چن روز دگترمیم دارم ینی دیگنخورم چرک خشککنو؟؟ اگه چرک خشک کن هست نخوریداینا سیاست کاریشون که طرف بره ترمیم من اصلا هیچی نخوردمیکی از فامیلامون خورد دقیقا همونجایی که من رفتم زدژل لبش رفتباز رفت ترمیم میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
golli8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 327 منم کره ای زدم دنبی ولی جذب شد گفت ماه بعد بیا نیم سی سی بزن دیگه اوک میشه ولی نرفتم خیلی درد کشیدم& ... ۱۸۰۰گرف خیلی خیلی درد میکنه طاقت ندارم زیر۶ماه اصلا ترمیم اگه بخواد
nilo2hubh020 عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 832 اگه چرک خشک کن هست نخورید اینا سیاست کاریشون که طرف بره ترمیم من اصلا هیچی نخوردم یکی از فا ... چ حالب مرسی کگفتی عزیزم واس شما چقد شد
فرفری_نبات عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 539 ۱۸۰۰گرف خیلی خیلی درد میکنه طاقت ندارم زیر۶ماه اصلا ترمیم اگه بخواد برات بیحسی نزد؟ برا من زد ولی اصلن فایده نکرد فقط اشک بود ک میریختم اگ قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم🥀🖤
golli8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 327 اگه چرک خشک کن هست نخورید اینا سیاست کاریشون که طرف بره ترمیم من اصلا هیچی نخوردم یکی از فا ... بدن با بدن هم فرق داره ی قرص داده زدم گوگل نوشته برا حساسیتع اون همون چرک خشک کنه؟
golli8 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 327 برات بیحسی نزد؟ برا من زد ولی اصلن فایده نکرد فقط اشک بود ک میریختم چرا اول کرم زد بعد امپول شو زد بی حس شد ولی باز درد و حس میکردم منم چشام پر شده بود😂💔