2777
2789
دوستی تو اینستا و تلگرام هیچ فرقی با دوستی های خیابونی قدیم نداره!هدف دوستی همون دوستی و لذتههدف آشن ...

از دوستی به ازدواج میرسن و ازاول مشخص میکنن چارچوب دوستی روهم

الان چه تو نی نی سایت نگاه کنی چه خود جامعه ۸۰ درصد دختر پسرا دارن با دوست دختر دوست پسر خودشون ازدواج میکنن  

و اینکه با پیشرفت تکنولوژی یکی از راه های اشنایی دوتا جوون هم اپ های مجازیه . من خیلی از همکارام با همسرشون از طریق اینستا اشنا شدن و الان بچه دار هم شدن با خوشی زندگی میکنن

خود من از تو تلگرام اشنا شدم ۴ سال دوست بودیم بعد که فهمیدیم تفاهم ۱۰۰ درصدی داریم و ادم زندگی همیم ازدواج کردیم 

عموی مامانم ۲۰ سالپیش که تازه یاهو مسنجر رو بورس بود اونجا باهمسرش اشنا شد و کلی نمونه های دیگه

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

سنتی که اصلا خودم قبول ندارمجذابیت زنانشو به کار بگیره لوند بودن رو یاد بگیره تو واقعیت و اجتماع دل ...

اخه پسرا تو دوستی از اول  توقع جنسی دارن.اصلا صبر نمیکنن. چه برسه به راضی شدن برای ازدواج

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخه پسرا تو دوستی از اول توقع جنسی دارن.اصلا صبر نمیکنن. چه برسه به راضی شدن برای ازدواج

اتفاقا خیلیاشون اینطوری نیستن بستگی داره با چه پسری و تو چه سطحی دوست باشی وگرنه الان اینهمه امار ازدواج بین دوستها بالا نبود

اونی که میگه رابطه جنسی معلومه واسه ازدواج نمیخوادت و خب همون اول ادم تکلیفشو میفهمه و رد میکنه

و یکی هم اینکه مهمه دختر چی تو چنته داره ایا فقط بدنشه یا نه شاغله  کلی مهارت و ویژگی و اپشن هم داره که پسر بدونه این دختر به جز بدن و تنش چیز دیگه ای هم واسه ارائه داره

یکی هم تا جاییکه من دیدم این درخواست رابطه بیشتر مال سن پایینا هست مثلا زیر ۲۴ 

دخترای بالای ۲۵ ۲۶ رو پسرا روشون جدی ترن و معمولا چون دیگه دختر خانم سر شغل و حرفه خودشه و به چارچوبی رسیده سمت گزینه جنسی واسشون نمیرن

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

از دوستی به ازدواج میرسن و ازاول مشخص میکنن چارچوب دوستی روهمالان چه تو نی نی سایت نگاه کنی چه خود ج ...

عزیزم استارت، ارتباط رو ازکحا باید شروع کرد من دوساله تو تلگرام وسایت ولینستا میچرخم ولی واقعا راه پیدا کردن کیس مناسب بذهنم نمیرسههه ب هردری میزنم نمیشهه

عزیزم استارت، ارتباط رو ازکحا باید شروع کرد من دوساله تو تلگرام وسایت ولینستا میچرخم ولی واقعا راه پ ...

جاهایی که مورد ازدواج معرفی میشه خیلی بهترو مطمئن تره.

تو بعضی آپها و سایتهای دانشگاهی که مخصوص این کار هست تصویر مدارک رو میخوان اونا دیگه از همه مطمئن تره. تو بقیه هم هر وقت دیدی طرف داره میزنه به خاکی کات کن. 

چارچوب آشنایی ازدواج با دوستی فرق داره.

خیلی اشتباهه دختری خودش رو در اختیار مردی بزاره به امید اینکه عاشقش بشه بیاد بگیرتش.

پریروز یه آقایی تعریف میکرد با بیست و اندی زن و دختر در برهه های مختلف ارتباط داشته 

اکثرشون فکر میکردن این میره میگیرشون! 

چجوری میشه به آقایون اعتماد کنم؟؟؟؟؟؟ من هجده ساله دارم تو شرکت های خصوصی کار میکنم و بجرات بهتون می ...

عزیزم این فکر غلطی که فک میکنن اگر کسی سنش بالا رفته باشه حتما ی دوستی یا رابطه ای داشته،اتفاقا کسی که پاک مونده و با کسی دوست نشده مونده،امیدوارم بختت خوب خوب باز بشه گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز