2777
2789
شاید ینفر اهل دوستی و دلبری کردن از مردها نباشه!!!!؟؟؟ من خودم 45سالمه خیلی هم خوشکل و قدبلند و تحصی ...

عزیزم چه دلت بخواد چه نخواد الان جامعه و زمونه عوض شده 

سلیقه خود اقایونم عوض شده از یه سنی به بعد هم ارتباط و شناخت جنس مخالف لازمه من الان عین کامنت شمارو برا نامزدم خوندم گفت کسی که تا 45 سالگی درحد یه معاشرت ساده هم دوست نشده قطعا یه ایرادی داره از نظر و دید اقایون امروزی

واقعا هم عذر میخوام اینو میگم ولی توی سن شما اگر میخواید یه ازدواج موفق داشته باشید حتما باید استارت یه رابطه سالم و درست رو بزنید و کمی از موضع خودتون کوتاه بیاین

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم چه دلت بخواد چه نخواد الان جامعه و زمونه عوض شده سلیقه خود اقایونم عوض شده از یه سنی به بعد هم ...

چجوری میشه به آقایون اعتماد کنم؟؟؟؟؟؟ من هجده ساله دارم تو شرکت های خصوصی کار میکنم و بجرات بهتون میگم تا حالا یک مرد متاهل متعهد به خانواده رو ندیدم یعنی خداشاهده من سرکار نه کامل تیپ اداری میزنم ولی خب بخودمم میرسم مثلا مژهام و ناخونام کاشت هستن رژلبم دائمیه ولی ارایش نمیکنم و سر کار همیشه سعی میکنم رسمی و جدی باشم ولی امان از آقایون متاهل امان...!!! و اینکه من پدر ندارم و خانواده من از نظر احساسی و روانی حامی من نیستن اگ خدای نکرده ازدواج کنم و بهر دلیلی بهم بخوره خانوادم با حرفاشون نابودم میکنن (چرا دروغ سال 81یک مرتبه نامزد در حد شیرینی خوردن و نشون کردن داشتم بعد فهمیدم ادم فاسدیه حشیش میکشید با بدبختی ازش جدا شدم برادرام میگفتن باید باهاش ازدواج کنی شکمتو پاره میکنیم مامانم میگفت حرف مردم نمیشه!! نامزدم دید خانواده پشتم نیست کتکم میزد میگفت اگ باهات عقد کنم باید مهزیتو ببخشی تو واسه خانوادتم مهم نیستی چرا من بهت اهمیت بدم یا میگفت من نمیتونم با یه زن باشم دوست دخترا و همکارام و میارم خونه صدات در بیاد زبونتو میبرم!!!!) من مشکلی ندارم خوشکلم قد بلندم تحصیلکردم خونه داریم عالیه اشپزیم عالیه  ولی متاسفانه خانواده حامی ندارم و میترسم من اگه شکست بخورم اول خانواده خودم میزنن تو سرم! شاید بگی شاغلی مستقل شو اما من تو شهرستان زندگی میکنم هنوز به اون رشد فکری نرسیدیم 

سایت همسریابی نه ولی موسسه خشت اول وابسته به دانشگاه علوم پزشکی هست و از همه تست شخصیت میگیرن و یک م ...

سلام عزیزم 

وقت بخیر ،لطف میکنید اگر در مورد موسسه خشت اطلاعاتی دارید ارسال کنید و راهنمایی کنید که مراحلش به چه صورت هست

سلام عزیزم وقت بخیر ،لطف میکنید اگر در مورد موسسه خشت اطلاعاتی دارید ارسال کنید و راهنمایی کنید که م ...

ادرسشو که تو گوگل بزنید میاره 

تماس بگیرید حضوری میرید یک فرم پر میکنید از مشخصات خودتون و چیزایی که از همسر آینده میخواین 

بعد هم یک جلسه صحبت با مشاور انجام میشه که شناخت بیشتری ازتون کسب بشه  بعد طبق چیزایی که شما می‌خواستید و شرایطتون خودشون بهتون مورد معرفی میکنن اگر شما هم با شرایط مورد اوکی بودین شماره شمارو میدن بهشون که تماس بگیرن و قرار بزارین شما میتونید هم خودتون تو خونه یا بیرون قرار بزارید یا اگر میخواین هزینه ها کم بشه قرارتون رو داخل همون موسسه بزارین

پس معلومه خیلی ساده ای گلم درمورد اون سایتابعدشم نصف ازدواجا الان اشناییش از اینستا و تلگرامه اولش د ...

دوستی تو اینستا و تلگرام هیچ فرقی با دوستی های خیابونی قدیم نداره!

هدف دوستی همون دوستی و لذته

هدف آشنایی ازدواج هم ازدواج! 

چرا به بقیه میگی لقمه رو از پشت سر بخورن؟ 

میتونم بپرسم چطوری توی تبگرام واینستااشنا میشن؟ استارتش چطوری میخوره؟ اصلا توی اینستا چطور باید دنبا ...

شوهری که تو اینستا بیاد سراغت تو اینستا هم بهت خیانت میکنه

تو همین نی نی سایت این همه زن که فهمیدن شوهراشون تو اینستا بهشون خیانت کرده 

۹۰ درصد مردابی که توی سایت همسریابی ثبت نام میکنن یا بی پول هستن یا معتادن یا بیماری جسمی و روانی دا ...

طرز فکر کاملاً اشتباهیه! 

همه کارهامون اینترنتی انجام میدیم

صبح تا شب تو اینترنت میچرخیم. 

آشنایی اینترنای ایراد داره؟! 

داداش من تو سایت همدم ازدواج کرد

هیچ مشکلی هم نداشت

ازدواج قسمته

چجوری میشه به آقایون اعتماد کنم؟؟؟؟؟؟ من هجده ساله دارم تو شرکت های خصوصی کار میکنم و بجرات بهتون می ...

خب عزیزم شما مجرد هستی ناخن و مژه کاشت برای چی؟ همکارهای مردت هم با خودشون میگن شوهر نداره لابد واسه ما این کارها کرده به خودشون جرأت میدن پیشنهاد دوستی بدن!

کلا مردی که بخواد زن بگیره و ازدواج کنه سرسنگینی و نجابت خانم علاوه بر زیبایی و دلنشینی برلش مهمه. اگه مردی فقط دنبال زن زیبا و ژیگول میگول باشه یا متأهل هست و زن و زندگی داره یا بعدها خیانت میکنه و دنبال تنوع میره.

اهل کدوم شهری؟

نماز بخون از خدا کمک بخواه 

اونه که آدما رو سر راه هم میزاره و مهرشون تو دل همدیگه میندازه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز