2777
2789
وا خوب پرسیدم عیبی داره؟؟ گروه تلگرام خوب نیست اخه. همش دوست یابی مسخرست

عه فکر کنم بد گفتم لحنم باعث سواستفاده شد😂 

خب بستگی داره چه گروهی باشه

مثلا من دوتا گروه عضو بودم اون زمان

یکیش گروه فناوری تکنولوژی بود هرکسی چیزای جدید از کامپیوتر و گوشی و اینا بلد بود با بقیه اشتراک میزاشت

یکیشم گروه نقد و بررسی فیلما و بازیگرای ایران و جهان بود که من تواین با همسرم اشنا شدم

گروه های چرت و پرت اره اصلا هیچ فایده ای نداره 

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹۰ درصد مردابی که توی سایت همسریابی ثبت نام میکنن یا بی پول هستن یا معتادن یا بیماری جسمی و روانی دارن همشون ایراد دارن .خواهر منم توی همین سایت ازدواج کرد الان هزارتا مشکل داره

عه فکر کنم بد گفتم لحنم باعث سواستفاده شد😂  خب بستگی داره چه گروهی باشه مثلا من دوتا گروه عض ...

خوب منم منظورم همین بود ک گروهی معتبر باشه.. وگرنه گروهای ازدواجی هم هست ک بازم خوب نیستن. ولی درکل، باید قسمت هم باشه. یا رنج سنی نفرات گروه به هم.بخوره باشه. ممنون، التماس دعا 

۹۰ درصد مردابی که توی سایت همسریابی ثبت نام میکنن یا بی پول هستن یا معتادن یا بیماری جسمی و روانی دا ...

دقیقا منم ب این نتیجه رسیدم بایه نفر اشنا شدم خیلی رفتاراش دخترونه بود کلا ترسیدم 

سلامم به همه دوستای گل نی نی سایتی♥

اگه هنوز نیمه گمشده خودتونو پیدا نکردین الان دیگه وقتشه یه حرکتی بزنین من خودم از همین طریق نیمه گمشده خودمو تونستم پیدا کنم

گفتم به بقیه ام بگم همه استفاده کنند

یه کانالی هست داخل روبیکا این دو زوجو بهم میرسونه پس بیاین تا دیر نشده

@Ezdevajeh_do_zojeh_khoshbakht :لینک کانال

@eshcheh__rahbary :ادمین

نه سایت همسریابیا برای ازدواج مناسب نیستن 

به هیچ کدومشون ن زن ن مرد نمیشه اینجوری اعتماد کرد 

بحث ابرو درمیون 

ولی کانالهای معتبر که زیر و بم قضیه رو درمیارن که چجوریه و اینا میشه اقدام کرد 

مثلا کانال های ایتا 

اگه بفهمن فردی دروغ گفته مینویسن این شخص مناسب نیست 

به سایتای مجازی از گوگل نمیشه اعتماد کرد 

یانگوم

سایت همسریابی نه 

ولی موسسه خشت اول وابسته به دانشگاه علوم پزشکی هست و از همه تست شخصیت میگیرن و یک مشاور باهاشون صحبت میکنه ازون طرف هم همه به هم دسترسی ندارن فقط خودشون اونایی که فکر میکنن بهم میخورن رو معرفی میکنن  

سنتی که اصلا خودم قبول ندارمجذابیت زنانشو به کار بگیره لوند بودن رو یاد بگیره تو واقعیت و اجتماع دل ...

شاید ینفر اهل دوستی و دلبری کردن از مردها نباشه!!!!؟؟؟ من خودم 45سالمه خیلی هم خوشکل و قدبلند و تحصیل کردم اما هرگز با کسی دوست نشدم جز فرهنگ ما نیست شهر ما کوچک اگ کسی خدای نکره ببینه کل ابروی خانواده میره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز