2777
2789

من نه ولی تو همین نی نی سایت هزارتا تاپیک دیدم گفتن خوشبخت شدن خیلی ریسکیه 

آهای عقده ای خانمی که توی نی نی سایت میگردی،اگر با شوهرت مشکل داری اگر دوس پسرت ولت کرده، اگر خانواده شوهرت هیچی حسابت نمیکنن ،اگر عصبانی هستی سرنی نی سایتی ها خالی نکن ؛اونا زندگی تورو اینجوری نساختن که حالا بخاطر وضع خراب زندگیت بخوای عقده هاتو خالی کنی سر اونا.... منم گزارشت نمیکنم اخه دلم برات میسوزه چون اگر خودتو خالی نکنی میترکی آدمای پستی مث تورو باید گذاشت اینقدر زر زر کنن تا بمیرن... دلهایی هم که میشکنی یه روزی جواب میدی جلوی خدا چی داری بگی؟؟؟ گیریم اینجا مجازی باشه باید هرچی دلت خواست بگی؟! مخاطبم کس خاصی نبود به دل نگیرید من مخلص خوباشم هستم خیلیم دوسشون دارم اینو واسه مریضهای روانی نی نی سایت نوشتم شاید بخود بیان...

تو تلگرام و اینستا آشنا شی با یکی خیلی بهتره

سایت همسریابی یه جوریه 

من اگه مرد بودم به زنی که تو سایت ثبت نام کرده باشه دید خوبی ندارم چون میگم قطعا عیب و ایرادی داشته که تو واقعیت کمبود خواستگار داشته و اومده اینجا پی تورکردن همسر

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو تلگرام و اینستا آشنا شی با یکی خیلی بهتره سایت همسریابی یه جوریه  من اگه مرد بودم به زنی ک ...

اخه بعضیا واقعا سخته براشون مجرد موندن مثلا کسانیکه سنشون داره میره بالا یا مطلقه هستن خب نمیتونن منتظر بمونن کسی سنتی بیاد خواستگاری شون 

آهای عقده ای خانمی که توی نی نی سایت میگردی،اگر با شوهرت مشکل داری اگر دوس پسرت ولت کرده، اگر خانواده شوهرت هیچی حسابت نمیکنن ،اگر عصبانی هستی سرنی نی سایتی ها خالی نکن ؛اونا زندگی تورو اینجوری نساختن که حالا بخاطر وضع خراب زندگیت بخوای عقده هاتو خالی کنی سر اونا.... منم گزارشت نمیکنم اخه دلم برات میسوزه چون اگر خودتو خالی نکنی میترکی آدمای پستی مث تورو باید گذاشت اینقدر زر زر کنن تا بمیرن... دلهایی هم که میشکنی یه روزی جواب میدی جلوی خدا چی داری بگی؟؟؟ گیریم اینجا مجازی باشه باید هرچی دلت خواست بگی؟! مخاطبم کس خاصی نبود به دل نگیرید من مخلص خوباشم هستم خیلیم دوسشون دارم اینو واسه مریضهای روانی نی نی سایت نوشتم شاید بخود بیان...
اخه بعضیا واقعا سخته براشون مجرد موندن مثلا کسانیکه سنشون داره میره بالا یا مطلقه هستن خب نمیتونن من ...

سنتی که اصلا خودم قبول ندارم

جذابیت زنانشو به کار بگیره لوند بودن رو یاد بگیره تو واقعیت و اجتماع دل یکی رو ببره باهاش مدتی دوستی سالم داشته باشه بعد با سیاست های خاص رابطه رو به سمت ازدواج ببره 

اینجوری ناز و منتشم حفظ شده

تو تلگرام و اینستا آشنا شی با یکی خیلی بهتره سایت همسریابی یه جوریه  من اگه مرد بودم به زنی ک ...

من دقیقا برعکس شما فکر میکنم

اگه اهل کاری باشه همون اینستا پیدا میکنه

یه دختر دارم تا نداره
من دقیقا برعکس شما فکر میکنم اگه اهل کاری باشه همون اینستا پیدا میکنه

لول کسایی که تو اینستا هستن خیلی بالاتر از سایتهای همسریابیه

بعدشم تواینستا کسی نمیدونه فلانی دنبال شوهره یانه کسی رو چشمشون بگیره اشنایی مجازی استارت میخوره بعد دوستی حضوری و بعد ازدواج همونطور که الان خیلی از ازدواجا استارت اشناییشون از تلگرام و روبیکا و اینستا هست

ولی سایتهای همسریابی اکثرا دنبال صیغه موقتن و زنی هم که باپای خودش تو این سایتها ثبت نام کرده خیلی تو چشم اون مرد ارزشمند نیست 

همین تاپیکای اسی رو هم بخونید تو سایت همسریابی با کسی اشنا شده که بچه داره ولی بااین وجود نمیخواد مهریه ای به اسی بده

لول کسایی که تو اینستا هستن خیلی بالاتر از سایتهای همسریابیه بعدشم تواینستا کسی نمیدونه فلانی دنبال ...

تو اینستا همه جور ازدواجی هست . 

ولی تو سایت همسریابی که مجوز داشته باشه شرع رعایت میشه

یه دختر دارم تا نداره
لول کسایی که تو اینستا هستن خیلی بالاتر از سایتهای همسریابیه بعدشم تواینستا کسی نمیدونه فلانی دنبال ...

اگه هدف و قصد ازدواج باشه تو اینستا اصلا نمیشه مطرح کرد هر اتفاقی میتونه بیفته کی به کیه

ولی سایت حداقل اطلاعات شماره ملی طرف رو داره

هر کسی جرات نداره اونجا کلاه برداری کنه

به نظرم کسایی که واقعا قصد ازدواج بدون کلاه برداری دارن به سایت مراجعه میکنن 

یه دختر دارم تا نداره
اگه هدف و قصد ازدواج باشه تو اینستا اصلا نمیشه مطرح کرد هر اتفاقی میتونه بیفته کی به کیه ولی سایت ح ...

پس معلومه خیلی ساده ای گلم درمورد اون سایتا

بعدشم نصف ازدواجا الان اشناییش از اینستا و تلگرامه اولش دوست میشن افکارشون بهم بخوره حضوری میکنن یمدت بعدش میرن زیرنظرخانواده

پس معلومه خیلی ساده ای گلم درمورد اون سایتا بعدشم نصف ازدواجا الان اشناییش از اینستا و تلگرامه اولش ...

اصلا شما متوجه چیزی که من دارم میگم نمیشین صد البته که اینایی تو سایت معرفی میشن بعد از طریق انیستا و تلگرام همو بیشتر می‌شناسن

ساده تر منظورمو بگم هرکسی که تو اینستا هست نمیتونه قصدش ازدواج باشه ولی کسی که میره سایت ثبت نام یکنه قصدش ازدواجه حالا چه موقت چه دائمی. 

اینستا ابزاریه واسه آشنایی. 

فکر کن یه خانم ۴۰ ساله بخواد ازدواج کنه تو اینستا چکار میتونه بکنه. یا یه دختر خانم موجه بهر دلیلی بخواد ازدواج کنه نمیتونه منتظر بمونه کی تو اینستا ازش خوشش بیاد

.من خودم دوسه مورد دیدم معرفی شدن الانم زندگی خوبی دارن

یه دختر دارم تا نداره
پس معلومه خیلی ساده ای گلم درمورد اون سایتا بعدشم نصف ازدواجا الان اشناییش از اینستا و تلگرامه اولش ...

میتونم بپرسم چطوری توی تبگرام واینستااشنا میشن؟ استارتش چطوری میخوره؟ اصلا توی اینستا چطور باید دنبال کیس ازدواج گشت؟ 

میتونم بپرسم چطوری توی تبگرام واینستااشنا میشن؟ استارتش چطوری میخوره؟ اصلا توی اینستا چطور باید دنبا ...

اینم پرسیدن داره؟ 

خب مثلا من با همسرم هردو توی یه گروه تلگرامی آشنا شدیم توی نقد و نظرات و حرفها از من خوشش اومد اومد پیویم پروفایلامو چک کرد و ادامه ماجرا

تو اینستا هم پیج میزنی خوشگلترین عکستو پروفایل میکنی از خودت عکس پست و استوری میکنی چیزهای جالب میزاری یا تو پستای بقیه مشارکت میکنی کامنت میزاری بالاخره یکی میاد دایرکتت 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز