2777
2789
من تاریخا مگ یادم میمونه خاهررررر.... خب چرانشد بخونی ؟؟ حتما ی چیزی هست بیخیال نگذری ازش باشه؟؟؟

نه چیزی نشد. حوصله نداشتم انگار

واقعا طولانیه

حالا انشالله دوباره وقت کردنی میخونم

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
نه چیزی نشد. حوصله نداشتم انگار واقعا طولانیه حالا انشالله دوباره وقت کردنی میخونم

من ن منظورم شاید واقعا بستگی داری ک نخوندی اخه حق شناس چله سخت تریه اما تو خوندی ...

الهی ک خیر برات مقدر بشه همیشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ن منظورم شاید واقعا بستگی داری ک نخوندی اخه حق شناس چله سخت تریه اما تو خوندی ... الهی ک خیر برا ...

اره اینم میشه

ببین تو چله حق شناس واقعااااااااا امام حسین(ع)پیشم بود و کمکم کرد وگرنه نمیشد.هرکی خونده براش راحت شده ب برکت وجود امام حسین(ع).انشالله سریع تر میخونی خودت بهتر درک میکنی حرفمو

انشالله حضرت زهرا(س)کمک کنن چندروز دیگه پریودم.بعد پریودیم بخونم

اره اینم میشه ببین تو چله حق شناس واقعااااااااا امام حسین(ع)پیشم بود و کمکم کرد وگرنه نمیشد.هرکی خو ...

ان شاالله بخونم و امام حسین خودش بخاد الان دارم ریپ میزنم تو ختمام وقت کم میارم ان شاالله ختمای صلواتم تموم شد دیگه یابرنمیدارم یاروزی هزارتا میگم نهایت...

ان شاالله خیلی زود میخونی و گره از کارت بازمیشه

نه چیزی نشد. حوصله نداشتم انگار واقعا طولانیه حالا انشالله دوباره وقت کردنی میخونم

من انقد خوندمش نماز رو ک ۲۰ دقیقه شایدم کمتر تمومش میکنم😂زیارت عاشورا صدلعن و سلام رو هم ۲۰ دقیقه ای میخونم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چرا هیچکی نیست؟ چه کارا می کنید دخترا؟  

درگیر ذکر و دعا😍

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ان شاالله بخونم و امام حسین خودش بخاد الان دارم ریپ میزنم تو ختمام وقت کم میارم ان شاالله ختمای صلوا ...

ارهههه زیاد برداری سردرگم میشی

بذار یکم ختم هات سبک شه بعد دوباره شروع کن

من انقد خوندمش نماز رو ک ۲۰ دقیقه شایدم کمتر تمومش میکنم😂زیارت عاشورا صدلعن و سلام رو هم ۲۰ دقیقه ا ...

مال منم ۲۵ دقیقه اینا میکشه فوقش

اما برام بزرگ مییاد انگار

ب خاطر ۱۰۰ تا بودن سوره هاس. همش حس میکنم یکی کم و زیاد گفتم.مخصوصا تو سوره قدر هم حس میکنم یه جای سوره رو اشتباه میخونم

مال منم ۲۵ دقیقه اینا میکشه فوقش اما برام بزرگ مییاد انگار ب خاطر ۱۰۰ تا بودن سوره هاس. همش حس میک ...

شک ب دلت راه نده ..من میگم همیشه فوقش یکمشو اشتبا بگم خدا میبخشه

من برنامه ریزی کردم صلوات ام ولادت حضرت فاطمه تموم بشه، دور بعدشم میخوام از یک رجب بردارم تا عید تمو ...

منم دور دوم صلواتامم فک کنم۹۰ هزار تا گفتم...تا قبل سال جدید دور سوم رو هم انشلا میخونم