2777
2789
من انقد خوندمش نماز رو ک ۲۰ دقیقه شایدم کمتر تمومش میکنم😂زیارت عاشورا صدلعن و سلام رو هم ۲۰ دقیقه ا ...

عافرین دختر خوشگلم....

سرعت خدایی میره بالا کم کم وگرنه وقت نمیشه این همه ختم منم همیجوری شدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ارهههه زیاد برداری سردرگم میشی بذار یکم ختم هات سبک شه بعد دوباره شروع کن

اره عقب موندم باتهرون رفتنم و کارا اضافه...

اما ذکر ارومترم میکنه مجبورم تابیکارمیشم ی چیزی شروع کنم....

ی ختم قشنگدیدم سایت میفرستم اگ دوس داشتی بردار

من برنامه ریزی کردم صلوات ام ولادت حضرت فاطمه تموم بشه، دور بعدشم میخوام از یک رجب بردارم تا عید تمو ...

عزیزمممممممممم ان شاالله بسلامتی و حاجت روایی

یادت نره حاجت گرفتی بیای برامون بگی

مال منم ۲۵ دقیقه اینا میکشه فوقش اما برام بزرگ مییاد انگار ب خاطر ۱۰۰ تا بودن سوره هاس. همش حس میک ...

ببین منم وسواس نماز دارم ی جاخوندم نوشته بود قبل شروع نماز سوره ناس رو بخونین در حین خوندن بزنین ب سینتون

اره عقب موندم باتهرون رفتنم و کارا اضافه... اما ذکر ارومترم میکنه مجبورم تابیکارمیشم ی چیزی شروع کن ...

باش عزیزم

ببین من اولا ک ذکرو شروع کرده بودم پارسال بهمن ماه بود دیگه، همزمان با تاپیک نازنین، مثلا برام یکم سخت بود

الان عادتم شدهههه

ینی نفرستم عجیبه برام

ب قول تو آرامش هم میده

حالا من استغفار اما کم گفتما

دوست دارم انشالله اگه خدا بخواد ب زودی استغفار شروع کنم

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
ببین منم وسواس نماز دارم ی جاخوندم نوشته بود قبل شروع نماز سوره ناس رو بخونین در حین خوندن بزنین ب س ...

اهااا چه خوب باش عزیزم مرسی😚😙😘😗

من برنامه ریزی کردم صلوات ام ولادت حضرت فاطمه تموم بشه، دور بعدشم میخوام از یک رجب بردارم تا عید تمو ...

افرین عزیزم انشالله😍

شرمندتم استارتر خانوما التماس میکنم با دلای پاکتون نفری یه صلوات به نیت شفای شوهرم می‌فرستید 😭🙏قلبم داره میسوزه بخاطر بچه ۴سالم خیلی وابسته به باباشه و خونمونه خیلی بیقراری میکنه تورو به ابولفضل با دلای پاکتون دعا کنید شوهرم  خوب بشه سر عقل بیاد بریم سر زندگیمون محتاجم به دعاهاتون من به دعای شما نی نی سایتیا اعتقاد دارم😭

دانش آموخته طب سنتی🥰
شرمندتم استارتر خانوما التماس میکنم با دلای پاکتون نفری یه صلوات به نیت شفای شوهرم می‌فرستید 😭🙏قلب ...

باشه عزیزم نگران نباش

چی شده؟؟؟اگه بیمارن برای شفاشون ۱۰۰ تا سوره حمد هرروز بخونید بهشون بفرستید و چله سوره یاسین بگیرید هدیه ب امام‌زمان(عج)و حضرت زهرا(س)

توسل ب امام حسین(ع)و برادرشون حضرت عباس(ع)هم انجام بدید انشالله خوب میشن

شرمندتم استارتر خانوما التماس میکنم با دلای پاکتون نفری یه صلوات به نیت شفای شوهرم می‌فرستید 😭🙏قلب ...

تاپیک هاتونو دیدم

میدونید یه راه خوب بلدم. چله سوره نور و چله سوره محمد رو براشون بگیرید. مداومت کنید ب خوندنشون.انشالله بهتر میشن.هرروز برای شفاشون بخونید

باش عزیزم ببین من اولا ک ذکرو شروع کرده بودم پارسال بهمن ماه بود دیگه، همزمان با تاپیک نازنین، مثلا ...

اره دقیقا منم اینجوری شدم بی اختیار ی وقتایی میگم ان شاالله خدا ازمون قبول کنه